NAKON SVAĐE MARIJA ALARMIRALA NADLEŽNE ORGANE! Kulićka tražila zabranu prilaska Miljani: Zola će je diskvalifikovati!

Autor:

Zadruga

25.05.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Miljane Kulić, Marija, osula drvlje i kamenje po svom nesuđenom zetu Zoli

NAKON SVAĐE MARIJA ALARMIRALA NADLEŽNE ORGANE! Kulićka tražila zabranu prilaska Miljani: Zola će je diskvalifikovati!

Foto: Shutterstock, ST/Nebojša Mandić/Dragan Kadic/Nikola Mutic

Rijaliti-učesnici Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola napravili su haos na imanju u Šimanovcima kad su jedno drugom pobacali sve stvari u jezero, te tako napravili štetu vrednu 20.000 evra, što je oštro osudila njena majka Marija Kulić, koja je otišla u drugu krajnost, te istakla da će zahtevati od nadležnih organa da se Zoli zabrani prilazak Miljani.

- Čula sam da ima plan da je vodi po dijaspori da nastupa s njim. Od toga nema ništa, tražiću od nadležnih organa da napišu zabranu prilaska Miljani. On nju vodi na dno, a ja, dok sam živa, to neću dozvoliti. Pre svega toga, moram posetiti neke ljude da vidim kakve su to više sile i magije bačene na Miljanu kad onako reaguje kad god ga ugleda. To nije normalno ponašanje jedne osobe i sigurna sam da je na nju nešto bačeno - rekla je Marija za medije.

Foto: Republika.rs, Pink/Printscreen

 


Kulićeva je reagovala nakon žestoke svađe koja se desila između bivših ljubavnika, te otkrila da Zola ima prljav plan u svemu ovome, a to je da se reši Nišlijke tako što će je izbaciti iz daljeg takmičenja.

- On ima tajni plan, sve sam saznala, što radi radi jer želi da je diskvalifikuje, jer mu je to jedini cilj. On zna da je Miljana favorit za pobedu, a on ne i jedino što može da uradi jeste da pokuša da je diskvalifikuje da bi bio iznad nje. On je prvi počeo onu svađu, prvi joj je polomio naočare, znao je da posle toga odmah kreće bacanje stvari u jezero i lomljenje. Dva dana su bili dobri, evo šta se desilo treći dan. Sad bih volela da ostanu bez ičega u jednoj trenerci, i to kad isprljaju da leže goli dok im se ne osuši. Mada Zoli i ne treba ništa do kraja rijalitija jer je navikao i da se ne kupa i ne presvlači - izjavila je Marija Kulić.

Foto: www.youtube/Zadruga Official, E/Stock

 

Miksi ucenjuje Zolinu majku

Nakon emisije "Pitanja novinara", gde su imali svađu, Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola nastavili su razgovor u pabu, gde se Zola preselio zbog nje, te su počeli da pričaju o incidentu, a Nišlijka je imala jasan zahtev.

- Kaži majci da mi pošalje šminku i parfeme koje si mi slomio jer hoću da učestvujem u emisijama i da pobedim ili izađi odavde, svakako izlaziš s nulom - rekla je Miljana.

- Ne mogu ni jedno ni drugo. Ti meni pričaš nešto za šminku, ne znam da li sutra imam gaće da obučem. Nemam ništa više u životu, imam još ovaj sat, ako hoćeš, i njega slomi i više ništa nemam - rekao je Zola.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading