MAJA SMESTILA STANISLAVU, MIONA GA NAPALA PRED SVIMA: Saznala kakvo joj je poniženje bivši priredio, ovakvu sramotu mu NEĆE OPROSTITI!

Autor:

Zadruga

25.05.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović je ostala u šoku zbog Stanislavove izjave.

MAJA SMESTILA STANISLAVU, MIONA GA NAPALA PRED SVIMA: Saznala kakvo joj je poniženje bivši priredio, ovakvu sramotu mu NEĆE OPROSTITI!

Foto: TV Pink/printscreen

Miona Jovanović je sinoć dobila priliku da objasni kako je protumačila navodnu izjavu Stanislava Krofaka da je u krevetu kao "krava", a ona je odjednom krenula da sumnja u istu, pa se pokajala što je za sve okrivila Maju Marinković i stala u zaštitu bivšeg dečka:

- Miona,  koliko bi te povredilo kao devojku da je Stanislav rekao za tebe da si u krevetu kao krava? - pitao je Darko.

- Ne bi me povredilo apsolutno, samo mi se ne sviđa što uopšte priča o tome, kao da je bitno sada sve to. Ne volim da me uzima u usta. To sve govori o njemu, ako je izjavio na taj način to je njegova sramota. Oni tumače da sam stala na stranu bivšeg, ja sam se sje*ala što sam rekla da ne verujem njoj nego njemu i apsolutno imaju pravo da pričaju da sam stala u njegovu odbranu. Ja sam to shvatila da je Maja htela da me spusti, rekla je da je on rekao da si krava u krevetu. Ja sam to u trenutku smatrala provokacijom, jer sam sa njom imala sukobe i imala sam prava da verujem da je htela da me povredi - rekla je Miona.

- Da li bi se ona u tom trenutku bavila lažima? - pitao je Darko.

 

- Kada smo imali emisiju sa Ivanom,  ona je rekla da su neke krave koje leže i ja sam došla do mišljenja da je to njena izjava. To sad izvini ili ne, mene to ne zanima i da je rekao izvini, šta meni to znači - rekla je Miona.

- Kako reaguješ na Nenadove optužbe da i dalje imaš potrebu da braniš Stanislava? - usledilo je novo pitanje.

- Ja njega ne branim, on to pogrešno shvata i nema potrebu to više da priča - dodala je Miona.

- Ja razumem da ona ima potrebu da bude uvek u pravu i meni je jasno da se to neće promeniti, to što je rekla je čisto branjenje bivšeg dečka. Neko od koga si doživela neke stvari i prevaru ne možeš da se slažeš sa njegovim mišljenjem i da mu veruješ - rekao je Ša.

- Ja smatram da Stanislav ne voli nikoga i to je moje mišljenje. Ako sumnja u mene i neka kaže jasno, ne znam zbog čega ja nekoga da uveravam time da mu govorim kako njega volim, valjda delima treba to da uradim -dodala je Miona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading