MAJA NASRNULA NA STANISLAVA ZBOG MIONE: Krenula da ga štipa i grebe, on pobesneo kao nikad!

Autor:

Zadruga

24.05.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković je shvatila da Stanislav neprestano gleda u bivšu devojku, pa "naoštrila kandže".

MAJA NASRNULA NA STANISLAVA ZBOG MIONE: Krenula da ga štipa i grebe, on pobesneo kao nikad!

Foto: TV Pink/printscreen

U  video-klipu puštenom u emisiji "Gledanje snimaka", gledaoci su bili svedoci žustre rasprave između Maje Marinković i Stanislava Krofaka. Glavni povod za sukob bio je Stanislavovo gledanje u Mionu Jovanović, što je izazvalo oštru reakciju od strane Maje, nazivajući ga paćenikom. 

- Uštinula sam ga jer je gleda, istina. Ša i Miona su se svađali, a on je gledao u nju. Za mene je to nepoštovanje da je sa mnom, a da gleda u drugu devojku - kazala je Maja.

- Gde da gledam? Ne znam više ni gde smem da gledam - kazao je Stanislav.

- Da je ovo uradio Filip Car, ona bi haos napravila. Ona je rekla da nije srećna pored stanislava. Taj odnos je na veštačkom disanju. Stanislav gleda u Mionu, nervira se dok ih gleda. Miona krene na cigaretu, izađe u dvorište, a Stanislav odmah krene da se šetka kako bi je posmatrao. Njegov odnos sa Majom je čist inat, ali i njen sa Ša. Jedini koji ovde voli je Ša - kazala je Miljana.

 

- Ša je ovde iskren, ali ima strah od ostavljanja. On je iskren u svemu što oseća. Mionu je faza besa prošla, čim ima potrebu da brani Stanislava, sve je jasno. Stanislav se Mioni izvinjava ako je rekao za nju da se je*e kao krava. Čemu potreba za tim, ako si to rekao? - upitao je Đedović.

- On je rekao da se nikada nikome ne izvinjava, što je još čudnije - dodao je Ša.

- Odnos Stanislava i Mione je jako čudan, osim ako ne misle da se pomire. Da nije Ša, siguran sam da bi ona izašla odavde i zatrudnela sa Stanislavom, ali možda se i desi, to nije isključeno. Ako je rekao da je ona krava, on se izvinjava, a ona veruje da nije rekao, onda je to jasno - kazao je Đedović.

- Miona nikad srećnija nije bila, nego sad kada je videla da Maji i Stanisavu odnos ide nizbrdo - rekla je Miljana.

- Miona, ako te ne zanima Stanislav, ne komentariši više nikad ništa kad je to u pitaju. Neću više da slušam kako imaš emocije prema njemu - istakao je Ša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading