MONSTRUOZNO! Anelini urlici odzvanjali imanjem, uživo na Pinku otkriveno kako ćerku koristi za RIJALITI!

Autor:

Zadruga

25.05.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić ne dolazi sebi od šoka zbog ove informacije.

MONSTRUOZNO! Anelini urlici odzvanjali imanjem, uživo na Pinku otkriveno kako ćerku koristi za RIJALITI!

Foto: TV Pink/printscreen

Na adresu Bele kuće stiglo je još jedno pismo Velikog šefa, a učesnici su dobili novu anketu i novi zadatak. Ovonedeljni vođa je pročitao ukućanima pismo, nakon čega su učesnici Elite odgovorili na današnji zadatak:

- Vreme je da čujemo ko po vama ima najmanje samopoštovanja osoba u "Eliti". Neka svako od vas ustane i kaže po tri učesnika koji imaju najmanje smaopoštovanja po njihovom mišljenju - glasilo je pismo.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

 

 

Na red je došla Aneli Ahmić, koja je imala kratko izlaganje na ovu temu, a potom je glasala Bojana Pavlović, čije je obraćanje izazvalo totalnu pometnju u rijalitiju, a Aneli je skočila na nju besna kao ris, s obzirom da joj je spomenula ćerku, koju, kako Bojana tvrdi, koristi u Eliti:

- Navešću Miljanu, ona nema poštovanja prema sebi u ljubavnim odnosima. Drugo mesto Matora i treće mesto Maja - rekla je Aneli.

- Ova trudnica nema samopoštovanja prema sebi jer je dozvolila da njen dečko je*e druge devojke u izolaciji. Nju ću navesti kao broj jedan, Aneli je broj dva, ona koristi samo svoje dete i izvlači se na njega kad joj je loše. Voliš da budeš Stanija, ali to malo teže. Ti ne poštuješ ni sebe ni svog parntera. Kao broj tri ću izabrati Anitu, ona se folira, prilagođava se Anđelu. On je neko ko manipuliše njom - rekla je Bojana.

- Ti si jedan monstrum kakvog ja nisam srela - rekla je Aneli.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesna

25.05.2024 20:20

Aneli, jel to ona sto se ZAKUNE u DETE da nece vise sa Janjusem, a onda posle jednog dana legne sa njim u krevet , jel to ona koja takodje u krevetu ‘trenira’ za vreme Ramadana , jel to ona sto nosi pune kofere para i ko zna cega jos preko granice za sumnjive tipove…..fujjjj !!!!