CARU PRETE DEBELI PROBLEMI NAKON ZADRUGE: Filip ŠOK odlukom iznervirao javnost!

Autor:

Zadruga

26.06.2023

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car ponovo izbegao suočavanje sa publikom!

CARU PRETE DEBELI PROBLEMI NAKON ZADRUGE: Filip ŠOK odlukom iznervirao javnost!

Foto: ATAImages

Veliki šef obavestio je gledaoce da će se večeras u emisiji ,,Zadruga-Narod pita" pojaviti trio fantastiko, Maja Marinković, Aleksandra Nikolić i Filip Car. Međutim, kako saznajemo, Car se ni večeras neće pojaviti u emisiji, za sada nepoznatih razloga. 

Foto: YouTube//Printscreen

Maja Marinković i Filip Car

 

Podsetimo, Car je pre samo nekoliko dana trebao da gostuje u emisiji, ali bio je sprečen iz opravdanih razloga, pa se tim povodom oglasio na Instagramu:

- Izvinjavam se svim ljudima koji su hteli da me vide i čuju u emisiji "Narod pita" večeras, nažalost, biću odsutan iz opravdanih razloga. Za par dana se družimo - napisao je Filip na Instagram storiju.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Aleksandra Nikolić i Maja Marinković

 

Za sada nije poznato zbog čega Car se ni večeras neće naći u emisiji. Ovu informaciju su potvrdili i na Pink.rs portalu, budući da je prvobitno najavljen i Filip Car, ali potom je došlo do promene. Verovatno je u pitanju opravdan izostanak, tako da u narednom periodu gledaoci sigurno neće biti uskraćeni da vide i njega u emisiji. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milena

27.06.2023 13:47

Sve sto Maja i Kristijan govore za Aleksandru je istina a istina boli.Sinoc u emisiji slagala kako je nije hvatao za medjunozje dok je bila sa Dejanom.Flertovala sa Zvezdanom i dok nije bila sa Carem.Njoj sto ne odgovara kaze da nije istina.Pa koja je kurva za sebe rekla da je kurva.