OGLASIO SE SAMIR RAMOVIĆ POSLE IZLASKA IZ ELITE! Otkrio da li mu fali Milena Kačavenda, ovome se niko nije nadao!

Autor:

Zadruga

27.05.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vremenom je odlučila da stavi do znanja da tu nema ničega. Nakon podele budžeta, odlučila je da me liferuje i da udara tamo gde najviše boli, rekao je on.

OGLASIO SE SAMIR RAMOVIĆ POSLE IZLASKA IZ ELITE! Otkrio da li mu fali Milena Kačavenda, ovome se niko nije nadao!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivši učesnik rijalitija Elita Samir Ramović kaže da mu se još nisu slegle emocije posle izlaska u spoljni svet, kao i da mu je žao što se odvojio posle toliko vremena od Milene Kačavende. Ovo mnogi nisu očekivali, s obzirom na to da je svima izgledalo kao da je gledao da se što više distancira od Milene Kačavende. 

Trenutno su mi pomešane emocije, srećan sam što sam izašao. Žao mi je što sam napustio, zbog nekih ljudi, ali prvenstveno zbog Kačavende - rekao je Samir za Pink,rs, pa je dodao:

Foto: Printskrin/RTV PINK

Samir Ramović

 

- Ne bih mnogo da pričam o tome šta tačno osećam prema Mileni, drugačije je tamo. Verovao sam da postoje obostrane emocije. Kad su bila prva dešavanja vezana za nas, tad je bila najviše spontana, do trenutka kad je shvatila da to uzima maha i da su učesnici počeli da komentarišu. Rekla mi je da ne može da mi kaže ni da ni ne. Vremenom je odlučila da stavi do znanja da tu nema ničega. Nakon podele budžeta, odlučila je da me liferuje i da udara tamo gde najviše boli.

Podsećamo, sinoć se u "Eliti" odigrala još jedna emisija "Izbacivanje". Veliki šef je spremio zanimljivu igru za nominovane takmičare - Aneli Ahmić, Anđela Šparavalo, Samir Ramović i Luka Majčica. Voditelj Darko Tanasijević im je objasnio pravila igre.

 

Lopticu sa čašice na vrhu moraćete da doterate na drugu čašu i tako sklanjate čaše dok ne stignete do poslednje, pažljivo da vam ne bi pala loptica - saopštio je Darko Tanasijević.

Nakon odigrane igre, Tanasijević je saopštio rezultate glasanja. Jedan takmičara dobio je 70 odsto, drugi 15 odsto, jedan 8, a takmičar koji napušta Belu kuću dobio je samo 7 odsto glasova.

Aneli je dobila 70 odsto glasova publike, Luka 15 odsto, Anđela 8, a Elitu napušta Samir Ramović, koji je osvojio 7 odsto glasova publike - saopštio je voditelj.

Samir je napustio velelepno imanje i zaputio se ka studiju voditeljke Ane Radulović, gde je proglasio novog vođo i dao intervju. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Tagovi

Komentari (0)

Loading