ALEKSANDRA NIKOLIĆ HITNO MORALA U BOLNICU! Evo šta se dešava sa rijaliti-zvezdom! Mora da uradi sve analize!

Autor:

Zadruga

27.05.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Išla je da uradi testove iz oblasti kvante medicine, tako da tu nema ničeg ozbiljnog u smislu priprema, sve se radi brzo i rutinski - rekao nam je upućen izvor.

ALEKSANDRA NIKOLIĆ HITNO MORALA U BOLNICU! Evo šta se dešava sa rijaliti-zvezdom! Mora da uradi sve analize!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić, TV Pink/printscreen

Bivša rijaliti učesnica Aleksandra Nikolić završila je na jednoj privatnoj klinici! Kako smo saznali, Aleks sada posle porođaja želi da se uveri da je sa njenim organizmom sve u redu, pa je otišla na kvantnu medicinu, kako bi dobila sve rezultate iz prve ruke. Ovo se rani neizvazivno, tako da je za sada sve kako treba.

- Aleksandra se posle porođaja posvetila sebi u svakom smislu. Posle estetskih zahvata koje je radila na sebi, sada je otišla da proveri i u kakvom joj je stanju organizam unutra. Išla je da uradi testove iz oblasti kvante medicine, tako da tu nema ničeg ozbiljnog u smislu priprema, sve se radi brzo i rutinski - rekao nam je upućen izvor.

Foto: Instagram.com/alex_mima_official, ATA Images, Shutterstock

Aleksandra Nikolić

 

Podsećamo, iako je Aleksandra više volela da se porodi prirodnim putem, hitan carski rez je bio neophodan. Nikolićeva je otkrila da je imala problema sa bolovima u kičmi i da je greškom nosila teške stvari, što je otežalo proces oporavka. Ipak, ističe da sve ide kako treba i da veruje da će se vremenom sve vratiti u normalu.

Foto: Instagram.com/alex_mima_official

Aleksandra Nikolić

 

Oporavak nakon carskog reza je mnogo teži. Da mogu da biram, prirodno bih se porodila, ali morao je taj hitni carski rez da se odradi. Oporavak jeste težak, ali u tom trenutku ništa ne osećaš. Sve ide kako treba, ali sam napravila grešku što sam nosila teško, pa me je rana bolela. Boli me i kičma, ali shvatam da će vremenom sve doći na svoje - rekla je Aleksandra nedavno. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading