ALEKSANDRA NIKOLIĆ OVO URADILA CARU IZA LEĐA! Filip će pobesneti kad za ovo sazna! (FOTO)

Autor:

Zadruga

24.05.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti pobednica pazarila je kolica sa drugaricom, ali oca svog deteta nije obavestila!

ALEKSANDRA NIKOLIĆ OVO URADILA CARU IZA LEĐA! Filip će pobesneti kad za ovo sazna! (FOTO)

Foto: instagram.com/pink printscreen

Bivša učesnica Zadruge Aleksandra Nikolić pazarila je jedna kolica za bebu, a u šoping je išla sa drugaricom, iako je Filip Car insistirao da idu zajedno! Naime, ona je krišom otišla u kupovinu, a posle se sa prijateljicom snimala i govorila da će Filip da pobesni kada bude video šta je uradila, naravno u šali. 

- Aleksandra se šalila sa drugaricom i pričala da će Filip da pobesni kada bude video šta je kupila bez njega. Otkako je beba došla na svet on se trudi da sve rade zajedno. Zato je ubeđena u to da neće dobro reagovati kad bude shvatio šta je uradila, ali naravno da će da joj oprosti sve jer je voli, a i sada su povezaniji nego ikada - rekao nam je upućen izvor.

Foto: instagram

Aleksandra Nikolic sa bebom

 

Inače, pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić nedavno je izašla iz porodilišta i odmah se uputila na "remont". Nakon što je obavila tretmane za osvežavanje lica, sada je ponosno pokazala svoj novi izgled. Osim lica, Aleksandra je takođe radila i zube, što je rezultiralo blistavim, holivudskim osmehom.

Foto: Instagram.com

Aleksandra Nikolić

 

Nakon porođaja, Nikolićeva je odlučila da se posveti sebi i svojoj lepoti. Na fotografijama na društvenim mrežama, jasno se vidi njen osvežen izgled. Izražene konture lica, kose oči i blistav osmeh samo su neki od detalja koji su privukli pažnju javnosti.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Shutterstock

Filip Car

 

Sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, na kojima je vrlo aktivna, ona je podelila trenutke sa svojom sestrom Jelenom, sa kojom je zajedno otišla u grad. Tada se oglasila iz automobila, delujući vidno raspoloženo i nasmejano, što je dodatno istaklo njen promenjeni izgled nakon tretmana. 

BONUS VIDEO: 

       

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading