TEODORA NAPALA BEBICU PRED SVIMA! Pomenula šta je radio sa Miljanom, on IZGOREO OD BESA!

Autor:

Zadruga

27.05.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne mogu da verujem šta sam čula! Neka ti to bude poslednji put da si se tako našalio! Sledeći put se nećeš dobro provesti, pretila je Delićka.

TEODORA NAPALA BEBICU PRED SVIMA! Pomenula šta je radio sa Miljanom, on IZGOREO OD BESA!

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnici Elite Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica ponovo su na ratnoj nozi, a ona ga je sada napala jer ju je uporedio sa bivšom devojkom Miljanom Kulić. Naime, Bebica se našalio sa Teodorom rečima da ga podseća na Kulićku u trenucima kada pobesni, ali se to njoj nikako nije dopalo.

- Ne mogu da verujem da si me uporedio sa Miljanom! Da li sam ja to posle svega zaslužila? Ne mogu da verujem da se neko šali uopšte na takav račun! Sa mnom to nisi mogao, a sada radiš svašta iz dosade. Ne mogu da verujem šta sam čula! Neka ti to bude poslednji put da si se tako našalio! Sledeći put se nećeš dobro provesti. Sa Miljanom si mislio da možeš kako hoćeš, ali ja nisam taj kalibar- urlala je Teodora, dok se Bebica smejao. 

Foto: TV Pink/printscreen

Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica

 

Inače, u Eliti je trenutno fokus na Maji Marinković i njenom sada već bivšem dečku Stanislavu Krofaku zbog svađa i raskida. 

Voditelj Darko Tanasijević obavio je intervju sa starletom Majom Marinković odmah nakon njenog raskida sa Stanislavom Krofakom Panterom, pa su oboje imali šta da kažu. Naime, MMA borac je poručio da neće trpeti njene ljubomorne scene i ponašanje, a ona ga je terala da se zakune da neće biti sa drugom ženom u rijalitiju.

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak

 

- Majo, videlo sam da si plakala i malopre pričala sa Stanislavom? - upitao je Darko.

Ćutala sam i trpela neke stvari. Pokrivala sam ga i lagala, mislim da je samo tražio način da me ostavi. Ja trpim neke stvari, gledam samo klipove gde gleda u Mionu, konstantno je odsutan - rekla je Maja.

Majo, vidi se da ti je teško, deluje da je od čestitke krenulo nizbrdo? - upitao je Darko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading