STRAVA I UŽAS, A NIJE FILM! Devojčica (9) i tri tinejdžerke IZBODENE NOŽEM U BIOSKOPSKOJ SALI! Napadač izleteo napolje i NASTAVIO SA KRVAVIM PIROM!

Autor:

Svet

27.05.2024

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napad se dogodio u trenucima kada je film trebalo da počne sa prikazivanjem

STRAVA I UŽAS, A NIJE FILM! Devojčica (9) i tri tinejdžerke IZBODENE NOŽEM U BIOSKOPSKOJ SALI! Napadač izleteo napolje i NASTAVIO SA KRVAVIM PIROM!

Foto: shutterstock

Muškarac nepoznatog identiteta uhapšen je sinoć u Bostonu nakon što je nožem u bioskopskoj sali nasrnuo na tri tinejdžerke i jednu devetogodišnju devojčicu koja je bila s njima u grupi.

Devojčica i tri starije devojke vrištale su od bolova i straha kada su osetile ubode nožem, a muškarac je tada pobegao napolje, međutim nije daleko odmakao.

Policija je saopštila da je muškarac ušao u bioskop bez karte, spustio se do sale, a zatim ničim izazvan napao četiri devojke, starosti od 9 do 17 godina.

Devojčice su hospitalizovane sa povredama koje nisu opasne po život, saopštila je policija.

"Toliko je srceparajuće da je ono o čemu ću razmišljati ostatak noći je da vidim tu decu kako silaze niz stepenice i samo plaču. Izgledali su zaista uplašeno, kao da su upravo gledali horor, a ne dečji film", rekao je Mateo Rohas, koji je u trenutku napada bio u pozorištu.

Zaposleni, koji je radio na izdavanju grickalica i pića u bioskopu u vreme napada, opisao je osumnjičenog da je nosio "preveliki kaput, naočare za sunce i dugu plavu periku".

Osumnjičeni je pobegao sa lica mesta u crnom terencu, ali je policija uspela da sazna njegovu registarsku tablicu pomoću video-snimka i locirala ga je u Plimutu nakon što je navodno učestvovao u "sličnom napadu" tamo, saopštila je policija.

Policijski službenici su saznali da se drugi potencijalni napad dogodio oko 19 časova u restoranu Mekdonalds, gde su navodno izbodeni 21-godišnja žena i 29-godišnji muškarac, prenosi Telegraf.rs.

Obe žrtve su zadobile povrede koje nisu opasne po život i nalaze se na lečenju u obližnjoj bolnici. Policija je saopštila da se čini da su "zločini povezani".

"Preliminarna istraga sugeriše verovatnu vezu sa ranijim incidentom u bioskopu u Brejntriju koji je rezultirao povredama koje nisu opasne po život četvoro maloletnika", saopštila je državna policija Masačusetsa.

Osumnjičeni je priveden i nalazi se na lečenju u obližnjoj bolnici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading