NOVAKA SU ZBOG OVOGA IZBACILI S TURNIRA! Neviđeni SKANDAL na Rolan Garosu! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.05.2024

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sramnu odluku doneo je sudija u stolici.

NOVAKA SU ZBOG OVOGA IZBACILI S TURNIRA! Neviđeni SKANDAL na Rolan Garosu! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Laura Klark i Novak Đoković

Tokom prvog dana Rolan Garosa, francuski teniser Terens Atman izazvao je pravi skandal kada je lopticom pogodio jednu navijačicu za vreme meča protiv Austrijanca Sebastijana Ofnera.

Ovaj incident podsetio je mnoge na čuveno izbacivanje Novaka Đokovića sa US Opena, kada je pogodio linijskog sudiju Lauru Klark, a Ofner je čak zatražio da se Atman izbaci sa turnira. Međutim, to se ipak nije desilo, te je duel nastavljen.

Iste sekunde Sebastijan Ofner zatražio je diskvalifikaciju Terensa Atmana nakon što je lopticom pogodio navijačicu tokom njihovog okršaja. Austrijanac je izrazio svoje nezadovoljstvo ovim incidentom, ali je ipak uspeo da se koncentriše na meč i na kraju slavi sa 3:2 u setovima.

Iako je Terens Atman vodio sa 2:0, Sebastijan Ofner uspeo je da napravi sjajan preokret i osvoji meč sa 7:5 i brejkom u dramatičnom petom setu. Ova pobeda donela mu je veliku radost, iako je ceo meč bio obeležen kontroverzom zbog incidenta sa lopticom.

Nakon ovog skandala, publika je bila podeljena u svojim reakcijama, ali je meč nastavljen bez daljih incidenata. Turnir se nastavio sa svojim uzbudljivim teniskim nadmetanjima, a Terens Atman je sigurno dobio mnogo pažnje kao rezultat ovog nezaboravnog događaja.

Skandali poput ovog na Rolan Garosu podsećaju nas koliko tenis može biti nepredvidiv i dramatičan, ali isto tako i koliko je važno ostati fokusiran i profesionalan u svakom trenutku. Nadamo se da će ostatak turnira proteći bez ovakvih incidenata i da će teniski fanovi moći da uživaju u vrhunskim sportskim dostignućima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading