ŠTA URADI NOVAČE? Šokantan snimak iz Pariza - Đoković i Međedović u epicentru zbivanja! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.05.2024

06:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Startovalo je Otvoreno prvenstvo Francuske, a srpski teniseri su se već sada našli u glavnim ulogama.

ŠTA URADI NOVAČE? Šokantan snimak iz Pariza - Đoković i Međedović u epicentru zbivanja! (VIDEO)

Foto: Reddit.com/printscreen

Najbolji teniser sveta Novak Đoković stigao je u francusku prestonicu u ne baš zadovoljavajućoj formi, ali sa jasnom željom da upravo Pariz bude prekretnica u aktuelnoj godini gde će pokušati da odbrani trofej osvojen prethodne godine, ali i da četvrti put u karijeri Pariz napusti uzdignuta čela.

Uzbudljiva atmosfera na otvaranju Rolan Garosa nije zaobišla ni Novaka Đokovića i mladog tenisera Hamada Međedovića, koji su odlučili da upotpune teniski spektakl neobičnim izazovom. Naime, njih dvojica su se pred publikom odlučili na jednu nekonvencionalnu igru, u kojoj je gubitnik morao da se nagne, dok je pobednik imao priliku da ga gađa lopticom u zadnjicu.

Ova neobična igra izazvala je smeh i uzbuđenje među okupljenima, a kada je mlađi teniser izgubio, došao je red na Novaka Đokovića da pokaže svoje veštine gađanja. Scena je izazvala smeh i aplauze, a prisutni su mogli da vide kako su se ovi vrhunski sportisti opuštaju i uživaju u neformalnom takmičenju.

 

 

Pored zabavnih izazova, Novak Đoković je svojim prisustvom na otvaranju Rolan Garosa razgalio publiku, ali i iznenadio mnoge svojim iskrenim izjavama. On je otkrio detalje o svojim tremama i strahovima, posebno ističući problem drhtanja ruku koji je bio predmet brojnih spekulacija.

Da podsetimo, Novak Đoković je prethodne godine u velikom finalu savladao Norvežanina Kaspera Ruda nakon tri odigrana seta 3:0 (7:6, 6:3, 7:5), a prestižni pehar je još osvajao 2016. i 2021. godine.

Prvi nosilac turnira u Parizu u prvom kolu se sastaje sa Francuzom Pjerom Igom Erberom, a meč će biti odigran u utorak 28. maja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading