OMILJENI GLUMAC IZ "IGRE PRESTOLA" KAO OD MAJKE ROĐEN: Na pragu devete decenije UHVAĆEN sa 22 godine mlađom devojkom (FOTO)

Autor:

Zabava

27.05.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čarls Dens je vodio buran ljubavni život, čemu svedoče veze sa značajno mlađim partnerkama, a sada je uhvaćen sa novom!

OMILJENI GLUMAC IZ "IGRE PRESTOLA" KAO OD MAJKE ROĐEN: Na pragu devete decenije UHVAĆEN sa 22 godine mlađom devojkom (FOTO)

Foto: Profimedia

Glumac Čarls Dens je postao omiljen među domaćom publikom zahvaljujući svojim ulogama u globalno popularnim ostvarenjima poput "Igre prestola" i "Kruna". Iako broji osmu deceniju života, Dens i dalje živi život punim plućima, ne obazirući se na godine. 

Nedavno je dospeo u centar pažnje javnosti zbog svoje veze sa 22 godine mlađom italijanskom koleginicom Alesandrom Masi. Paparaci lista "Dejli Mejl" su ih nedavno uslikali na plaži, gde su uživali bez odeće, ne mareći za bliceve aparata. Ovi prizori su munjevito obišli planetu i privukli pažnju javnosti.

Čarls Dens je vodio buran ljubavni život, čemu svedoče veze sa značajno mlađim partnerkama. Pre razvoda, mediji su ga povezivali sa Emilijom Foks, dok je sa 33 godine mlađom glumicom Sofijom Majls bio u vezi od 2003. do 2005. godine. Nakon toga, zabavljao se sa 26 godina mlađom manekenkom, pa sa dve i po decenije mlađom slikarkom Eleanor Burman. Razveli su se nakon što su dobili ćerku, kada je on imao 65 godina. Ipak, Dens je ponovno pronašao ljubav sa Alesandrom Masi, koja je čak 22 godine mlađa od njega. Njih dvoje su se upoznali na snimanju filma "The Book of Vision" i od tada su nerazdvojni.

Republika

Foto: Profimedia

Čarls sa devojkom

Čarls Dens nastavlja da intrigira javnost svojim ljubavnim životom i životnim stilom, dok publika sa nestrpljenjem iščekuje nove informacije o njegovim avanturama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading