OŽENIO SE REPER KOJI JE POTOPIO BEOGRADSKI SPLAV: Isplivao snimak sa šerijatskog venčanja! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.05.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni Emin Hadžajlić se venčao sa svojom dugogodišnjom partnerkom!

OŽENIO SE REPER KOJI JE POTOPIO BEOGRADSKI SPLAV: Isplivao snimak sa šerijatskog venčanja! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Instagram.com/cunamifl0

Bosanskohercegovački reper Emin Hadžajlić Cunami je nedavno iznenadio javnost objavom snimaka sa svog šerijatskog venčanja. Poznati reper, čiji je rad vrlo popularan ne samo u Bosni i Hercegovini, već i u Srbiji, odlučio se na tajni ceremonijalni obred sa svojom dugogodišnjom partnerkom, koja je takođe poznata po objavljivanju snimaka na TikToku.

Republika

Foto: Instagram.com

Cunami, venčanje

Iako par nikada ranije nije javno komentarisao svoju vezu, njeni nastupi u nekoliko reperovih spotova, kao što su "Talk 2 Me" i "Electricite", nisu prošli neprimećeno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @cunamifl0

Incident na nastupu u Beogradu

Cunami, kako ga publika zove, nedavno je imao nastup u Beogradu, ali je taj događaj zasenila nezgoda koja se dogodila na splavu Kartel. Naime, tokom nastupa, splav je potonuo, što je izazvalo veliku paniku među prisutnima. 

Reper je prethodno postavljao snimke uzavrele atmosfere na splavu, a zatim je napustio mesto događaja. Nakon što je saznao za potonuće, izrazio je olakšanje što nije bilo povređenih, ali je istakao da mu je žao organizatora koji se suočio sa tehničkim problemima.

- Krenulo je da tone kada sam završio svoj blok pesama. Ništa nije moglo ni da se nasluti da će splav potonuti. Ljudi su normalno igrali, provodili se... Dok sam bio tu, sve je bilo u redu. Nisam ni naslutio da bi se tako nešto moglo desiti. Nisam se uspaničio. Uspeo sam da odem 20 minuta pre nego što je splav krenuo da tone. Drago mi je da niko nije povređen, da su svi dobro. Žao mi je što ekipa koja vodi splav sada ima problem - rekao je Cunami tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading