JELENA KARLEUŠA PROGOVORILA O OSVETI! Novo oglašavanje pevačice u jeku skandala s Duškom! Drama se nastavlja!

Autor:

Zabava

27.05.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo da izdržim sva iskušenja i izazove, da budem dobar čovek i kada bih najradije bila loš, napisala je ona.

JELENA KARLEUŠA PROGOVORILA O OSVETI! Novo oglašavanje pevačice u jeku skandala s Duškom! Drama se nastavlja!

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages

Pevačica Jelena Karleuša i njen još uvek zakoniti suprug Duško Tošić i prepucavaju se preko društvenih mreža na temu razvoda i kraha braka, pa zbog svega i dalje bruje društvene mreže. 

Fudbaler Duško Tošić juče je prvi put progovorio o razvodu od muzičke zvezde Jelene Karleuše, te naveo da je više puta pokušao sporazumno da se razvede od nje, ali da ona nije želela.

Foto: Instagram printscreen

Jelenina objava na Instagramu

 

Kako je Jelena navela da je sportista izneo razne neistine, sada je poručila da je po svemu sudeći u pitanju želja za osvetom, kao i njoj potpuno nerazumljiva mržnja.

Samo da izdržim sva iskušenja i izazove, da budem dobar čovek i kada bih najradije bila loš. Da prećutim ono što se ne govori, da ne osetim mržnju i želju za osvetom. Neka mi univerzum da snagu da sve koji mi čine zlo razumem. Neka mi život da snagu da sve svima oprostim. To je moja pobeda - napisala je Jelena na društvenoj mreži Instagram, što aludira na to da jasno misli na Tošića i sve što je do skoro izneo u javnost o razvodu. 

Foto: Ata images

Jelenina Karleuša

 

Podsećamo, Karleuša je rano jutros odgovorila Dušku, vidno uznemirena na konstataciju da nije želeo da se razvede od Jelene, iako je ona navodno bila ta koja je pokrenula ceo postupak. 

Foto: ST/Nemanja Pančić/Vlada LUKIĆ

Jelenina Karleuša i Duško Tošić

 

Dok spavam sa mojom decom u sobi, "druga strana" (kamo ne naziva) piše storije sa privatne žurke. Mora da je baš luda žurka kad je juče davao "ekskluzivu". Zamolila bih "drugu stranu", mada ovde postoji samo jedna NAŠA i tužna strana, da umesto da nas bruka u medijima (zar nije bilo dovoljno bruke za tri života) konačno odgovori na predloge sporazumnog razvoda, na koji čekam pet godina. To je sve što treba da uradi, umesto da preti majci svoje dece javno, koja je za njega i zbog njega milion puta stala u odbranu - poručila je Karleuša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading