OTKRIVENO GDE ĆE BITI SAHRANJEN UBIJENI PEVAČ: Osvanula teška poruka nakon PUCNJAVE u Skoplju!

Autor:

Zabava

27.05.2024

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijatelj ubijenog Amara Ismanija se od njega oprostio potresnim rečima i otkrio detalje njegove sahrane!

OTKRIVENO GDE ĆE BITI SAHRANJEN UBIJENI PEVAČ: Osvanula teška poruka nakon PUCNJAVE u Skoplju!

Foto: Instagram/amar_ismani1

Amar Ismani (29), mladi pevač iz Skoplja, ubijen je sinoć u prestonici Severne Makedonije u pucnjavi, koja se dogodila nakon masovne tuče. Na društvenoj mreži Instagram se potresnom porukom od njega oprostio njegov prijatelj Jetmir Asani.

- Čuvao si moja leđa i ja sam tvoja. Teško je prijatelju. Gledao sam te kao brata. Neka nas Bog spoji na nebesima. Sećaćemo te se po tvom velikom i iskrenom srcu. Obaveštavam porodicu i prijatelje da će se dženaza klanjati u džamiji Čair, dok će se sahrana obaviti na mezariju Buteli - napisao je Jetmir Asani.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jetmir Asani (@jetmirasani)

Amar Ismani je bio veoma popularan u Makedoniji, a na Instagramu ga je pratilo oko 300.000 ljudi, koji se sada opraštaju od njega bolnim rečima.

Amar je inače, pre mesec dana je verio devojku što se može zaključiti na osnovu fotografija koje je objavio na Instagramu, a na kojima su srećno zaljubljeni. 

Podsetimo, incident je prvo počeo svađama, a potom prerastao u fizički obračun uz upotrebu vatrenog oružja. Ukupno tri osobe su hospitalizovane. U 23.45 jedna osoba je hospitalizovana u Opštoj bolnicu Naum Ohridski i odmah prebačena u operacionu salu. Istovremeno, Kliničkom centru je prijavljeno da su primili dve osobe sa povredama iz vatrenog oružja.

Republika

Foto: Instagram/amar_ismani1

Amar Ismani

Amar Ismani je bio poznat u muzičkim krugovima, a njegova smrt je šokirala mnoge. Pevač je stekao popularnost svojim muzičkim talentom i nastupima, te je ostavio veliki trag u muzičkoj industriji. Njegova tragična smrt ostavlja prazninu u svetu muzike i među obožavaocima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading