UBIJEN POZNATI PEVAČ U SKOPLJU: Haos u prestonici Severne Makedonije!

Autor:

Zabava

27.05.2024

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Događaj je usledio nakon masovne tuče na Plastičarskoj ulici, a policija je nezvanično obaveštena o pucnjavi u 23:40 časova.

UBIJEN POZNATI PEVAČ U SKOPLJU: Haos u prestonici Severne Makedonije!

Foto: Instagram/amar_ismani1

Noćna pucnjava na Bulevaru Nikole Kareva u Skoplju rezultirala je smrću poznatog pevača Amara Ismanija (29) i povredama kod još dve osobe, T.A., O.B. i A.I. iz Skoplja. Događaj je usledio nakon masovne tuče na Plastičarskoj ulici, a policija je nezvanično obaveštena o pucnjavi u 23:40 časova.

Republika

Foto: Instagram/amar_ismani1

Amar Ismani

Hitna intervencija i prevoz povređenih

Policija je brzo reagovala i T.A., koji je bio ranjen vatrenim oružjem, prebacila je u Opštu bolnicu Naum Odridski, dok su O.B. i A.I. takođe sa prostrelnim ranama dovedeni u Urgentni centar. Nažalost, uprkos naporima medicinskog osoblja, A.I. je preminuo u 00:45 časova.

Amar Ismani je bio poznat u muzičkim krugovima, a njegova smrt je šokirala mnoge. Pevač je stekao popularnost svojim muzičkim talentom i nastupima, te je ostavio veliki trag u muzičkoj industriji. Njegova tragična smrt ostavlja prazninu u svetu muzike i među obožavaocima.

Njegovi fanovi, kao i kolege iz muzičke industrije, izrazili su šok i tugu nakon saznanja o njegovoj smrti. Njegov odlazak ostavlja dubok trag u muzičkoj zajednici, a mnogi su se oglasili na društvenim mrežama kako bi izrazili saučešće i poštovanje prema Amarovom nasleđu.

Policija je odmah preduzela mere kako bi istražila ovaj tragični događaj i privede odgovorne pravdi. Detalji oko okolnosti pucnjave i motivi obračuna još uvek nisu jasni, ali policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog slučaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading