SVE JE POČELO U STANČIĆU OD 40 KVADRATA! Marija Šerifović se slomila u rodnom Kragujevcu, progovorila o DETINJSTVU!

Autor:

Zabava

27.05.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Marija Šerifović otkrila detalje iz detinjstva!

SVE JE POČELO U STANČIĆU OD 40 KVADRATA! Marija Šerifović se slomila u rodnom Kragujevcu, progovorila o DETINJSTVU!

Foto: TV Pink/printscreen

Marija Šerifović održala je solistički koncert u rodnom Kragujevcu, a pred izlazak na binu je otkrila kakve uspomene joj naviru u mestu gde je pre 20 godina počela da peva, u stančiću od 40 kvadrata, gde je sve počelo.

Foto: TV Pink/printscreen

 

Naime, Marija se prisetila najranijih uspomena i detinjstva u Kragujevcu.

- Ne mogu da ti kažem baš pravu istinu kakve emocije budi, ali imam neke fragmente i to je uglavnom neko rano detinjstvo vezano za taj neki mali stančić od četrdesetak kvadrata s jednom od najvažnijih žena u mom životu, a to je moja baka Draginja, koja me je očuvala. Te uspomene su najlepše, sve što je dolazilo s osnovnim i srednjim školama je manje važno jer kako počne škola, krenu i problemi - kaže Marija, koja se ne seća loših stvari od onih dobrih.

- Svoje detinjstvo bih opisala kao zanimljivo, vedro, veselo. Postojala je faza prevremenog odrastanja. Sve u svemu, rekla bih da je bilo koliko lepih toliko ružnih stvari, iskreno rečeno. Smatram da nisam bila uskraćena ni za šta - rekla je pevačica, koja je otkrila da njena majka neće biti u publici jer je u Beogradu s njenim sinom.

- Otac je tu, majka ne zbog obaveza. Rajka ređe viđam pošto on već ima 76 godina i ne može tako lako da putuje - rekla je Marija, koja je priznala da ima blagu tremu i nervozu pred nastup.

- Pre 20 godina sam počela da pevam, a sada imam prvi veliki solistički koncert. Mislim da sam za ovih 20 godina možda nastupala ovde i to su bili drugi objekti, nisu se vodili kao solistički koncerti. Radujem se, malo sam nervozna, ali sve je okej - priznala je Šerifovićka.

Već na taktove prve pesme s albuma "Drugačija" Marija se pojavila na bini i pozdravila publiku u rodnom gradu dirljivim rečima.

- Dobro veče, moji Kragujevčani. Pre 20 godina sam spakovala kofere i otišla negde da budem najbolja - rekla je Marija. 

Takođe, i prva pesma koju je izvela bila je "Drugačija", a prisutni su je pozdravili gromoglasnim aplauzom i skandiranjem "Maro, mi te volimo", što je posebno oduševilo pevačicu.

Foto: TV Pink/printscreen

 

Poklonila karte svojoj školi i nastavnicima

Pevačica Marija Šerifović je u susret solističkom koncertu iskoristila priliku da svim đacima četvrte godine Prve kragujevačke gimnazije, ali i celom nastavničkom veću, pokloni karte za ovaj spektakl. Naime, pevačica je završila gimnaziju u Kragujevcu, a njen potez je oduševio mnoge korisnike društvenih mreža koji su se oglasili ovim povodom.

- "Svaka čast, Maro", "Bravo", "To je naša Mara" - bili su neki od komentara. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading