LOŽI SE NA DARKOV GLAS, ODLEPI KAD GA ČUJE Šerifovićka prozvala Sevićku zbog bivšeg

Autor:

Zabava

21.05.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović je iskoristila priliku koja joj se namestila tokom snimanja, pa je pecnula voditeljku Anu Sević za nejnog bivšeg muža Darka Lazića

LOŽI SE NA DARKOV GLAS, ODLEPI KAD GA ČUJE Šerifovićka prozvala Sevićku zbog bivšeg

Foto: ST/Dragan Kadić/Vladimir Lukic, ATAImages

Ana Sević zamenila je voditeljku Sanju Kužet u "Zvezdama Granda". Ona se brzo prilagodila snimanju emisija, a publika je primetila da Ana, kako čuje neku pesmu bivšeg supruga Darka Lazića, odmah zaigra i zapeva.

Foto: ATA Images

 

Naime, Marija Šerifović, koja je članica žirija "Zvezda Granda", takođe je prokomentarisala to što voditeljka Ana Sević uvek zapeva kad neko od kandidata izvodi pesmu njenog bivšeg supruga, čije se hitovi često čuju u studiju.

- Loži se na Darkov glas, odlepi kad ga čuje - rekla je Marija, dok su se ostali smejali u studiju.

Foto: ATA Images

 

Inače, da je odnos Ane Sević i Darka Lazića stabilan, govori i činjenica da je Ana sa suprugom Danijelom došla na svadbu Darka i Katarine, a nedavno se pojavila i na njegovoj slavi Đurđevdan u njegovoj kući u Brestaču.

Foto: ST/Dragan Kadić

 

Neke kolege s estrade su tada osudile njen potez da prisustvuje venčanju bivšeg supruga. Pevač Ljuba Aličić je zamerio Sevićki što je došla, te je javno prozvao.
- To je glupost. Glupost je što je došla. Jednostavno, to ne bih nikad uradio. Kako zbog ćerke, što kaže, nema to veze... To je bilo, prošlo! Posle pucanja nema prijateljstva, bre, kakvo prijateljstvo - rekao je folker tada za medije.

Podsećamo par ima zajedničku ćerku Lorenu, koja živi sa majkom, ali je često i kod oca koji svaki slobodan trenutak provodi kako sa njom tako i sa Aleksejem, sinom kojeg ima iz veze sa Marinom Gagić.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading