MARIJI ŠERIFOVIĆ UGROŽENO ZDRAVLJE: Pevačica završila na APARATIMA; otkrila u kakvom je sada stanju!

Autor:

Zabava

23.04.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović se hitno oglasila!

Poznata srpska pevačica Marija Šerifović nedavno se obratila javnosti putem svog Jutjub kanala kako bi otkrila razlog izostanka sa poslednja dva snimanja muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Naime, Marija je priznala da se već nekoliko dana bori sa prehladom koja je uticala na njen glas, te je istakla da je „mrtva bolesna“ i da jedva može da govori.

Pevačica je otkrila da je prehladu osetila još pre nedavnog koncerta u Tuzli, a sada je situacija postala ozbiljnija, sprečavajući je da prisustvuje snimanjima "Zvezda Granda". Marija je istakla da je pokušala da se leči uz pomoć lekova i inhalacija, ali da je situacija i dalje izazovna.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Marija Šerifović

 

- Sada je petak, već je trebalo da krenem u Tuzlu, ali sam se probudila mrtva bolesna. Kako će se ovo završiti, ne znam. Danas sam ustala, popila lekove, inhalirala sam se, vratila sam se u krevet. Malo da odspavam, pa ću da vidim šta će biti – rekla je ona.


Osim toga, pevačica je izrazila zabrinutost zbog toga kako će se situacija dalje razvijati, ističući da je već trebalo da krene za Tuzlu, ali je bolest sprečila njeno putovanje. Umesto nje, na mesto člana žirija došla je Ivana Peters, dok je Marija Šerifović ostala da se bori sa zdravstvenim problemima.


Situacija oko Marijinog zdravstvenog stanja izazvala je pažnju javnosti, a fanovi pevačice su iskazali zabrinutost i pružili podršku putem društvenih mreža. Svi s nestrpljenjem iščekuju Marijin oporavak kako bi se što pre vratila svojim profesionalnim obavezama.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading