''NE ZNA SE KO JE BIO ODVRATNIJI!'' Vučić o nameštaljki za Srbiju u Njujorku: ''Nisu brinuli, bili su veseli!''

Autor:

Vesti

23.04.2024

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Aleksandar Vučić obratio se srpskoj javnosti iz Njujorka.

''NE ZNA SE KO JE BIO ODVRATNIJI!'' Vučić o nameštaljki za Srbiju u Njujorku: ''Nisu brinuli, bili su veseli!''

Foto: Printscreen

Predsednik Aleksandar Vučić zastupao je juče Republiku Srbiju na sednici Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija na kojoj je razmatran šestomesečni izveštaj o radu Unmika na Kosovu i Metohiji. 

U Njujorku je obavio i niz razgovora sa zvaničnicima kako na temu KiM, tako i o nacrtu rezolucije o genocidu u Srebrenici, a sada se u svom obraćanju osvrnuo na obmanu i nameštaljku predsednice privremenih prištinskih institucija Vjose Osmani i Albankama koje su tvrdile da su silovane.

- Videli ste juče kakvu su nameštaljaku napravili. To je šokantno šta su uradili, pa su morali da lažu da su te žene... a žao vam je kad vidite silovane žene, ali vam niko nije rekao da će to uraditi. A onda shvatite da je to bila zamka, da ne možete da reagujete. Videli ste da nisu brinuli, već su bili veseli. Pitao sam se o čemu je reč, a onda smo shvatili da su to dogovorili sa Amerikancima, Slovencima, Švajcarcima. Ne zna se ko je bio odvratniji, Slovenci ili neki drugi. Ali i to smo izdržali, jer su pravda i istina na našoj strani. Kad je toliko toga na vašem tanjiru, a morate da razmišljate i o ekonomiji i napretku. Ostaće ovde Marko Đurić do drugog, a videću da li ću ja da se vraćam u Njujork - rekao je predsednik Vučić i dodao:

Foto: Republika

Nameštaljka za Srbiju na sednici Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija

- Mi smo zahvalni svima ko nam pomaže, ali najviše pomaže ugled Srbije. Mislite da će nas svi drugi zaštiti. Da, Nebezja nas je podržao, uveren sam i da će Kina, ali ne potcenjujte naš ugled. Ima zemalja, i to ne malo, koje neće da glasaju za Rusiju, ali hoće za Srbiju. Svakako hvala našim prijateljima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (24)

Loading
Vlada

23.04.2024 19:26

Sve je ovo jedna velika nameštaljka da se optuži Srbija po svaki cenu.

Vlada

23.04.2024 19:26

Sve je ovo jedna velika nameštaljka da se optuži Srbija po svaki cenu.

Vlada

23.04.2024 19:26

Izborćemo se protiv svih prljavih optužbi.

Milan

23.04.2024 19:28

Izmislili su i doveli silovane zemlje samo da bi nas predstavim kao monstrume i u tome su učestvovali Švajcarska, Amerika i Slovaci pa to je skandalozno. Ali neće im proći laž svet je otkrio sta i ko stoji iza toga. Živela Srbija!