HAJDUK OVE SEZONE ŽELI "SVE": Termini sreda - nedelja su postali svakodnevnica za tim iz Divoša!

Autor:

Sport

23.04.2024

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi trijumf u prvenstvu, sada je vreme za novi okršaj u kupu.

HAJDUK OVE SEZONE ŽELI "SVE": Termini sreda - nedelja su postali svakodnevnica za tim iz Divoša!

Foto: Instagram.com/printscreen/FK Hajduk Divoš

U okviru 24. kola Vojvođanske lige Jug ekipa Hajduka iz Divoša ugostila je sastav Jedinstva iz Rumenke. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa liderske pozicije i 57 osvojenih bodova, dok su gosti bili na trećem mestu na tabeli sa šest bodova manje.

Republika

Meč koji je poneo epitet derbija odigran je u odličnoj atmosferi, dva jako kvalitetna sastava od prvog minuta krenuli su sa "tučom" za svaku lopti, i za svaki posed. Prva ozbiljnija prilika viđena je nakon slobodnog udarca, ali je šut Trebovca završio pored stative Jedinstva.

Ubrzo nakon toga Tomislav Trebovac je ipak uspeo da savlada golmana rivala, Jurišić ga je odlično uposlio, dok je on lagano smestio loptu u mrežu Jedinstva, 1:0 za Hajduk na isteku desetog minuta. 

Odgovorili su gosti ubrzo preko Samardžića, ali je golman Tojagić bio siguran. Do odlaska na odmor beležimo po dve odlične prilike na obe strane, ali nove promene rezultata nije bilo. 

Republika

Foto: FK Hajduk Divoš

Hajduk osvajač Kupa Srema

Na startu nastavka meča gosti prvi prete, mogao je Topić da donese izjednačenje svom timu, ali je bio neprecizan. Ubrzo nakon toga akcija nakon auta, rezervista Kudrić šalje loptu u kazneni prostor rivala, gde se najbolje snalazi njegov "kolega" sa klupe, Branislav Uglješić, 2:0.

Krenuli su gosti na sve ili ništa nakon toga, ali ih je u određenoj meri poremetio crveni karton Miroslava Đekića, koji je na poluvremenu ušao u igru. I pored toga mogli su fudbaleri Jedinstva golom da uvedu meč u neizvesnu završnicu, ali se to ipak nije dogodilo.

Kada su svi očekivali poslednji sudijski zvižduk, domaći još jednom menjaju rezultat na semaforu. Ukrao je loptu Bajunović, uposlio je Uglješića  koji je svojim drugim pogotkom postavio konačnih 3:0 u korist Hajduka.

Hajduk (Divoš) - Jedinstvo (Rumenka) 3:0 (1:0)

Hajduk: Tojagić, Zeljković, Radaković (od 46' Uglješić), Jelić (od 78' Herceg), Mandić, Cvijić (od 92' Tomac), Nađ, Zolnajić, Jurišić, Trebovac (od 55' Kudrić)

Jedinstvo: Tojzan, Učur (od 46' Đekić), Balaš, Topić, Pantić, Marić (od 46' Papović), Samardžić, Ivan, Džarić (od 56' Petrović), Klaić, Radmilović 

U sledećem kolu Hajduk gostuje sastavu Mladosti iz Bačkog Jarka, dok ekipa Jedinstva dočekuje Jadran (Golubinci).

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading