TRENER MARKOVIĆ JE PAMETNO RASPODELIO MINUTE: Lider u odličnom raspoloženju dočekuje prvog pratioca sledeće nedelje!

Autor:

Sport

23.04.2024

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Derbi koji može odlučiti pitanje šampiona.

TRENER MARKOVIĆ JE PAMETNO RASPODELIO MINUTE: Lider u odličnom raspoloženju dočekuje prvog pratioca sledeće nedelje!

Foto: FK Gradina Pejovac

U okviru 24. kola Prve rasinske okružne lige ekipa Gradine iz Pejovca ugostila je sastav OFK Kopaonika 1931 iz Brusa. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa deobe 13. pozicije (27 osvojenih bodova), dok su gosti bili lideri sa tri boda prednosti u odnosu na prvog pratioca.

Republika

Ušli su gosti kao favoriti u ovaj meč, nalaze u seriji trijumfa, ali isto tako je i njihov prvi pratilac na tabeli u odličnoj formi, upravo će sa njim sledeće nedelje OFK Kopaonik odmeriti snage na domaćem terenu, pa je ovaj duel bio jako bitan za lidera.

Od samog početka gosti su krenuli sa napadima, dok su domaći vrebali svoju priliku iz kontranapada i brze tranzicije, međutim fudbaleri Kopaonika nisu dozvoljavali rivalu da ih ozbiljnije ugrozi.

Republika

Foto: Republika

Put Brusa ide ceo plen

Na isteku 23. minuta Uroš Knežević zatresao je mrežu domaćeg golmana Staonojevića, 1:0 za goste. Samo pet minuta kasnije Marko Vilimonović duplirao je prednost Kopaonika. Do odlaska na odmor viđen je još jedan pogodak, Vilimonović je po drugi put upisao svoje ime na listu strelaca, za konačnih 3:0 u korist njegovog tima nakon prvog dela meča.

Drugo poluvreme bilo je klasično odrađivanje posla od strane gostujućeg tima, trener Vojče Marković rešio je da odmori pojedine igrače, pa je izvršio sve četiri dostupne izmene. Mladi fudbaleri sa klupe uneli su dodatnu energiju na teren, pa su viđena još dva gola.

Prvo je rezervista Luka Jovanović pogodio za 4:0 u 63. minutu, dok je samo pet minuta kasnije Marjan Nikolić postavio ispostaviće se konačnih 5:0 u korist gostujućeg tima. 

Gradina (Pejovac) - OFK Kopaonik 1931 0:5 (0:3)

Gradina: Stanojević, Milić, Todorović, Pešterac, Vasić, Jovanović (od 61' Maksimović), Lukić, Milićević, Vasović, Pacić, Mitrović (od 46' Milošević)

OFK Kopaonik 1931: Nikolić, N. Knežević, U. Knežević (od 58' Jovanović), Todorović, Mehmedi, Planiničić (od 36' Čaloveić), Vilimonović, Vukojević (od 53' Milisavljević), Kovačević, Burgić (od 58' Obradović), Nikolić 

Ovim trijumfom gosti su napravili odličnu uvertiru za derbi sledeće nedelje koji ih očekuje, dok sastav Gradine narednog vikenda očekuje još jedan težak zadatak, pred svojim navijačima će ugostiti trećeplasirani Rubin.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading