PREKINUT KONCERT! Pevačicu POGODILI u glavu, ona PODIVLJALA, pa napravila HAOS! (VIDEO)

Autor:

Zabava

23.04.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznatu pevačicu pogodili na koncertu!

PREKINUT KONCERT! Pevačicu POGODILI u glavu, ona PODIVLJALA, pa napravila HAOS! (VIDEO)

Foto: Twitter.com printscreen

Na muzičkim koncertima širom sveta sve je učestaliji trend bacanja predmeta na binu tokom nastupa izvođača. Poslednja žrtva ovakvog ponašanja je reperka Niki Minaž, koja je tokom koncerta u Detroitu bila gađana narukvicom dok je izvodila pesmu Starships. Srećom, reperka je uspela da izbegne udarac i nastavi sa svojim nastupom, ali je očigledno da je ovakvo ponašanje fanova izuzetno uznemirilo izvođača.

Ovo nije prvi put da su izvođači postali meta napada tokom svojih nastupa. U junu prošle godine, Bebe Reksu je pogodio telefon u lice, nakon čega se srušila na binu od bola. Slično iskustvo imao je i Hari Stajls koji je u julu 2023. godine pogođen predmetom tokom svog koncerta u Beču. Takođe, reper Lil Nas X je zamalo pogođen seksualnim pomagalom dok je nastupao u Švedskoj, dok je nedavno obožavatelj pevačice Olivije Rodrigo udario buketom cveća u glavu tokom njenog koncerta u Njujorku.

 

 


Napadi na izvođače tokom njihovih nastupa predstavljaju ozbiljan problem koji može ugroziti njihovu bezbednost i dovesti do ozbiljnih povreda. Organizatori koncerata i obezbeđenje moraju ozbiljno shvatiti ovakve incidente i preduzeti odgovarajuće mere kako bi se zaštitila bezbednost izvođača i publike.

Iako je bila meta napada tokom svog nastupa, reperka Niki Minaž je odlučno nastavila sa koncertom do kraja. Premda je na trenutak prekinula nastup, ona je pokazala svoju profesionalnost i hrabrost nastavivši da peva. Ipak, evidentno je da je ovaj incident ostavio traga na nju, te je nakon toga odlučila da se udalji sa dela bine koji je bio najbliži publici. Ovakav odgovor izvođača na napad pokazuje koliko su ovi incidenti ozbiljan problem koji zahteva hitno rešavanje.

Izvođači poput Niki Minaž, Bebe Reksu, Harija Stajlsa, Lil Nasa X i Olivije Rodrigo ne zaslužuju da budu izloženi ovakvim napadima tokom svojih nastupa. Nadamo se da će organizatori koncerata preduzeti konkretne korake kako bi se sprečili ovakvi incidenti i omogućila sigurnost i bezbednost kako izvođača, tako i publike.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading