UBIJEN POZNATI GLUMAC! Pokušao da spase koleginicu, IZNENADA DOŠLO DO PUCNJAVE!

Autor:

Zabava

27.05.2024

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužne vesti je inače za medije potvrdila njegova majka Skarlet.

UBIJEN POZNATI GLUMAC! Pokušao da spase koleginicu, IZNENADA DOŠLO DO PUCNJAVE!

Foto: Pixabay

Sveća

Američki glumac, Džoni Vaktor, koji je stekao popularnost ulogom u seriji "General Hospital", preminuo je u subotu rano ujutru nakon što su ga upucali muškarci koji su pokušali da ga opljačkaju. Vaktor je imao svega 37 godina i njegova iznenadna smrt ostavila je njegove fanove širom sveta u šoku.

Džoni Vaktor je svoju glumačku karijeru započeo kao mladi talentovani glumac, a njegov rad u seriji "General Hospital" doneo mu je veliku popularnost među publikom. Sa preko 200 epizoda u kojima je tumačio zapaženu ulogu, Vaktor je ostavio neizbrisiv trag u svetu televizijske zabave.

Foto: Credit: Steven Bergman / AFF-USA.COM / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Džoni Vaktor

 

Tužne vesti je inače za medije potvrdila njegova majka Skarlet. 

Kako je ona ispričala, njen sin je bio u društvu kolega, kada je nastradao u herojskom činu. On je pokušao da zaštiti koleginicu u trenutku kada su ih napali naoružani lopovi i pokušavali da ukradu katalizator sa njegovog automobila u Los Anđelesu.

Foto: Credit: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Džoni Vaktor ubistvo

 

Glumac je izlazio sa svog sporednog posla u jednom baru u subotu oko 3:25 ujutru, u društvu koleginice, kada je video trojicu muškaraca oko njegovog automobila, misleći da je reč o ljudima koji uklanjaju nepropisno parkirana vozila. Međutim, ispostavilo se da su oni obijali njegov automobil.

Foto: Credit: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Džoni Vaktor ubistvo

 

Policija je saopštila da je jedan od trojice maskiranih lopova upucao Vaktora pre nego što je pobegao u drugom vozilu. On je hitno prebačen u bolnicu, ali je, nažalost, podlegao povredama i ubrzo je proglašen mrtvim. Za osumnjičenima se i još uvek traga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading