PRVI SNIMAK SA LICA MESTA HAOSA U SKOPLJU: Ovde je ubijen poznati pevač! (VIDEO)

Autor:

Zabava

27.05.2024

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 00.45 časova iz Urgentnog centra je saopšteno da je Ismani preminuo, a sada se pojavio prvi snimak sa lica mesta!

PRVI SNIMAK SA LICA MESTA HAOSA U SKOPLJU: Ovde je ubijen poznati pevač! (VIDEO)

Foto: Instagram/amar_ismani1

Poznati pevač Amar Ismani (29) ubijen je sinoć, a dve osobe su povređene u obračunu koji se dogodio posle masovne tuče na Plastičarskoj u Skoplju. Kako se nezvanično saznaje, policiji je prvi put u 23.40 prijavljeno da je došlo do pucnjave na Bulevaru Nikole Kareva u kojoj ima povređenih.

Republika

Foto: Instagram/amar_ismani1

Amar Ismani

U 23.45 časova prijavljeno je da je jedno lice T. A. sa povredama iz vatrenog oružja, prebačen je u Opštinsku bolnicu Naum Odridski. Amar Ismani je bio pevač sa veoma popularnim video-snimcima. Urgentni centar je u 23.51 javio da su im privedene 2 osobe, takođe sa prostrelnim ranama. Reč je o licima O. B. i A.I. iz Skoplja. U 00.45 časova iz Urgentnog centra je saopšteno da je lice A. I. preminuo je inače poznati pevač.

TV21, televizija iz Severne Makedonije, objavila je prvi snimak sa lica mesta, koji možete videti u nastavku ovog teksta.

 

🔴Пукање вечерва на Пластичарска, има и повредени Вооружена престрелка се случила пред неколку минути на булеварот... Posted by TV21 на македонски on Sunday, May 26, 2024

 

Amar Ismani je bio poznat u muzičkim krugovima, a njegova smrt je šokirala mnoge. Pevač je stekao popularnost svojim muzičkim talentom i nastupima, te je ostavio veliki trag u muzičkoj industriji. Njegova tragična smrt ostavlja prazninu u svetu muzike i među obožavaocima.

Njegovi fanovi, kao i kolege iz muzičke industrije, izrazili su šok i tugu nakon saznanja o njegovoj smrti. Njegov odlazak ostavlja dubok trag u muzičkoj zajednici, a mnogi su se oglasili na društvenim mrežama kako bi izrazili saučešće i poštovanje prema Amarovom nasleđu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading