VERENIK MI JE PRIZNAO S KIM ME SVE VARA: Srce mi se slomilo kada mi je OVO rekao!

Autor: Aleksandar Novaković

Lifestyle

27.05.2024

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna Britanka je bila presrećna kada ju je dečko zaprosio prošle godine, ali kada je otkrila njegove tajne, srce joj se slomilo.

VERENIK MI JE PRIZNAO S KIM ME SVE VARA: Srce mi se slomilo kada mi je OVO rekao!

Foto: shutterstock

- Oboje smo u tridesetim, i zajedno smo devet godina. Kada me je zaprosio, mislio sam da je moj život savršen. Međutim, poslednjih nekoliko meseci me tera od sebe i osećam se odbačenom. Zbunjena sam i anksiozna zbog toga i pitam se da li me on i dalje voli - počinje ona svoju priču i dodaje:

- A onda mi je prijateljica, koja je dugogodišnja svingerka, rekla da je videla njegove slike na popularnoj stranici za svingere. Smejala sam se kad sam to čula, ali kada sam našla njegove nage slike na mom laptopu, moj svet se srušio!

- Kada sam se suočila sa njim, priznao mi je da je preko interneta upoznao dve devojke s kojima stalno ima "trojku"! Kao da to nije već bilo previše da se svari, on je dodao da ima i "virtuelnu aferu" sa ženom iz Italije. Tu se nije zaustavio nego mi je pokazao i eksplicitne slike koje su njih dvoje razmenjivali. Bila sam užasnuta. On mi je rekao da ne zna zašto se ponaša na ovaj način i tvrdi da me voli - kaže ona.

Foto: Shutterstock

On ne pokazuje ni trunku kajanja zbog preljube

- Stalno mi ponavlja da je to samo vođenje ljubavi, ali meni se život zgadio. Razmišljam o tome da se iselim iz kuće, jer nema veze bez poverenja. On mi se izvinio i kaže da ja zaslužujem bolje, ali mi je jasno stavio do znanja da se neće boriti za našu vezu. Ne znam šta da radim, volim ga i želela bih da nekako rešimo ovaj problem - zaključila je Engleskinja.

Odgovor terapeuta:

Izgleda da je vaš verenik zavisan od intimnih odnosa. Žao mi je, ali mislim da za vas nije dobro da nastavite sa takvom vezom, osim ako se on ne obaveže da promeni svoje ponašanje. Ako on ne želi da se bori za vašu vezu, teško da stvari mogu da se promene.  

BONUS VIDEO:


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading