"SIŠAO JE ISPRED ZGRADE POTPUNO ZDRAV, A ONDA SAM ČULA GALAMU..." Komšinica ispričala potresne detalje ubistva brata ministra BiH na Voždovcu: Nikada nisam čula takvo disanje!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvojica napadača su još u bekstvu!

"SIŠAO JE ISPRED ZGRADE POTPUNO ZDRAV, A ONDA SAM ČULA GALAMU..." Komšinica ispričala potresne detalje ubistva brata ministra BiH na Voždovcu: Nikada nisam čula takvo disanje!

Foto: ST/Tamara Pavišić, Društvene mreže

Brat potpredsednika Vlade Federacije BiH Vojina Mijatovića, Đorđe Mijatović, ubijen je juče u Beogradu u 18.20 sati. Preminuo je sinoć u Urgentnom centru nakon svađe i tuče u dečijem parku na Voždovcu.

Njega su napala dvojica mladića koji su pobegli, a policija ih trenutno traži, saopšteno je iz MUP-a.

Kako su očevici za Republiku ispričali njegov jedanaestogodišnji sn se ocu požalio da su ga mladići maltretirali i on je tada izašao iz zgrade kako bi ga zaštitio.

- Dete mu ima 11 godina. Tu su se deca igrala, on je kupniji inače, izašao je i rekao: "Ne dirajte mi dete!" Oni imaju oko 16,17 godina, a sumnja se da su navijači - ispričao je za Republiku potreseni komšija.

Takođe, komšinica je ispričala, da se verovatno u tom trenutku mimoišla sa susedom koji je kasnije pretučen i od posledica preminuo u Urgentnom centru.

- Došla sam sa terena, a on je silazio potpuno zdrav. Verovatno se tad desilo! Čula sam ispred vrata gužvu i kad sam otvorila vrata, videla sam Hitnu pomoć, bilo ih je puno - ispričala je V.D., komšinica Đorđa Mijatovića i dodala:

- U životu nisam čula takvo disanje. -

Inače, upravnica zgrade je za naš portal potvrdila da je policija uzela i da pregleda snimke kamera koje su na zgradi, a koje su možda i zabeležile napadače.

"Putuj, brate..."

Vojin Mijatović, potpredsednik Vlade FBiH, oglasio se o ubistvu mlađeg brata Đorđa, koji je stradao u Beogradu.

"Putuj brate moj, na neko lepše mesto. Juče je u Beogradu ubijen moj mlađi brat. Sve što bi sada rekao nema smisla, jer ovo što se desilo svakako nema smisla. I ovo je nažalost sastavni deo igre, koja se zove život. Ljudi moji dobri hvala svima koji se javljate, čuvajte sebe i ljude oko sebe", napisao je Mijatović u objavi na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading