IZAŠAO JE I REKAO "NE DIRAJTE MI SINA", A ONDA SU GA PRETUKLI NASMRT! Ovde je ubijen brat ministra BiH - SVE SE ODIGRALO NAOČIGLED DECE KOJA SU SE IGRALA! (FOTO, VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadači su još u bekstvu!

IZAŠAO JE I REKAO "NE DIRAJTE MI SINA", A ONDA SU GA PRETUKLI NASMRT! Ovde je ubijen brat ministra BiH - SVE SE ODIGRALO NAOČIGLED DECE KOJA SU SE IGRALA! (FOTO, VIDEO)

Foto: ST/Tamara Pavišić

Đorđe Mijatović, brat potpredsednika Vlade Federacije BiH i ministra razvoja i preduzetništva Vojina Mijatovića, ubijen je juče u Beogradu. U Urgentnom centru je sinoć preminuo nakon svađe i tuče u dečijem parku na Voždovcu.

Nezvanično, napala su ga dvojica mladića koji su zatim pobegli, a policija ih trenutno traži.

Kako je Republika saznala sa lica mesta, on je izašao iz zgrade u parkić nakon što mu se sin žalio da su ga mladići maltretirali.

- Dete mu ima 11 godina. Tu su se deca igrala, on je kupniji inače, izašao je i rekao: "Ne dirajte mi dete!" Oni imaju oko 16,17 godina, a sumnja se da su navijači - ispričao je za Republiku potreseni komšija.

Mijatović je ubijen u parkiću u kome se inače često deca igraju i to oko 18.20 sati.

 

 

Oglasio se MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu intenzivno rade na pronalasku dve, za sada nepoznate osobe, za koje se sumnja da su pretukle četrdesetogodišnjeg muškarca, koji je u Urgentnom centru preminuo.

Policija je odmah po prijavi, juče u 18.20 časova da su u jednom parku na Voždovcu, dve osobe pretukle četrdesetogodišnjeg muškarca, izašla na lice mesta.

Pripadnici MUP-a intenzivno rade na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti, kao i pronalasku osumnjičenih osoba.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading