TRAGOVI KRVI U PARKU NA VOŽDOVCU? Ovde je brat ministra BiH pretučen naočigled dece? (FOTO, VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe hteo da zaštiti sina od 11 godina!

TRAGOVI KRVI U PARKU NA VOŽDOVCU? Ovde je brat ministra BiH pretučen naočigled dece? (FOTO, VIDEO)

Foto: ST/Tamara Pavišić, Društvene mreže

Đorđe Mijatović, brat potpredsednika Vlade Federacije BiH Vojina Mijatovića, ubijen je juče u Beogradu. Preminuo je sinoć u Urgentnom centru nakon svađe i tuče u dečijem parku na Voždovcu.

Prema nezvaničnim informacijama, napala su ga dvojica mladića koji su pobegli, a policija ih trenutno traži. Kako je za Republiku rekao jedan od komšija, sumnja se da su napadači maloletni huligani.

Navodno, sukob je nastao nakon što su mu dvojica mladića maltretirala sina, a on je izašao iz zgrade kako bi ga odbranio.

- Dete mu ima 11 godina. Tu su se deca igrala, on je kupniji inače, izašao je i rekao: "Ne dirajte mi dete!" Oni imaju oko 16,17 godina, a sumnja se da su navijači - ispričao je za Republiku potreseni komšija.

Inače, reporteri Republike na licu mesta zabeležili su tragove koji bi mogli da budu i tragovi krvi nakon što je pretučen brat ministra u Vladi BiH.

 

 

- Lekari kažu da je bilo i nekih zdravstvenih problema, neki epileptični napad ili se možda srčani napad, ali to je sada pitanje. Najveći problem je što ne postoje kamere i što nema svedoka da bi se tačno utvrdilo šta se dogodilo - izjavio je ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić za "Blic" TV.

MUP: Traže se napadači

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu intenzivno rade na pronalasku dve, za sada nepoznate osobe, za koje se sumnja da su pretukle četrdesetogodišnjeg muškarca, koji je u Urgentnom centru preminuo.

Policija je odmah po prijavi, juče u 18.20 časova da su u jednom parku na Voždovcu, dve osobe pretukle četrdesetogodišnjeg muškarca, izašla na lice mesta.

Pripadnici MUP-a intenzivno rade na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti, kao i pronalasku osumnjičenih osoba.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading