ĐORĐE JE PRE SMRTI OVO ISPRIČAO SUPRUZI! Novi detalji prebijanja brata ministra BiH bacaju potpuno novo svetlo na slučaj!

Autor:

Hronika

27.05.2024

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za napadačima se traga!

ĐORĐE JE PRE SMRTI OVO ISPRIČAO SUPRUZI! Novi detalji prebijanja brata ministra BiH bacaju potpuno novo svetlo na slučaj!

Foto: ST/Tamara Pavišić, Društvene mreže

Đorđe Mijatović, brat potpredsednika Vlade Federacije BiH i ministra razvoja i preduzetništva Vojina Mijatovića, pretučen je juče u Beogradu. U Urgentnom centru je sinoć preminuo nakon svađe i tuče u dečijem parku na Voždovcu.

Kako smo već pisali, napala su ga dvojica mladića koji su zatim pobegli, a policija ih trenutno traži. 

Iako se u početku spekulisalo da je u pitanju ubistvo, navodno svedočenje supruge moglo bi da baci potpuno novo svetlo na slučaj.

- Na igralištu ispred zgrade u kojoj je živeo navodno je došlo do sukoba i to oko lopte. Preminuli Đorđe Mijatović je došao kući i ispričao supruzi da je zamahnuo ka jednom muškarcu, izgubio ravnotežu, pao i udario glavnom o beton - otkriva izvor Kurira.

Kako navodi pomenuti izvor, navodno, on je po dolasku kući dobio i epi napad posle kog je prebačen na kliniku u kojoj je i preminuo.

"Nikad nisma čula nekoga da tako diše"

Navodno, komšije su sa terase videle šta se dešavalo, a jedna od kmšinica se i mimoišla sa Đorđem kada je krenuo da odbrani sina od nasilnika u parkiću. Navodno, sukob je nastao zbog lopte.

Došla sam sa terena, a on je silazio potpuno zdrav. Verovatno se tad desilo! Čula sam ispred vrata gužvu i kad sam otvorila vrata, videla sam Hitnu pomoć, bilo ih je puno - ispričala je V.D., komšinica Đorđa Mijatovića i dodala:

U životu nisam čula takvo disanje. -

Ministar: Brat mi je ubijen u Beogradu

Vojin Mijatović, potpredsednik Vlade FBiH, oglasio se na društvenim mrežama.

"Putuj brate moj, na neko lepše mesto. Juče je u Beogradu ubijen moj mlađi brat. Sve što bi sada rekao nema smisla, jer ovo što se desilo svakako nema smisla. I ovo je nažalost sastavni deo igre, koja se zove život. Ljudi moji dobri hvala svima koji se javljate, čuvajte sebe i ljude oko sebe", napisao je Mijatović u objavi na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading