ĆERKA BREDA PITA I ANĐELINE DŽOLI OKRENULA LEĐA OCU! Vivijen ne želi da nosi njegovo prezime!

Autor:

Zabava

27.05.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bura oko razvoda poznatog holivudskog para se ne stišava.

ĆERKA BREDA PITA I ANĐELINE DŽOLI OKRENULA LEĐA OCU! Vivijen ne želi da nosi njegovo prezime!

Foto: Profimedia

Nakon burnog razvoda Breda Pita i Anđeline Džoli, svađa u sudnici, nesuglasica oko podele imovine na red su došli i problemi sa decom. 

Nakon što smo nedavno saznali da su Zahara i Šajlo počele da koriste samo prezime svoje majke, iako su godinama bile Džoli-Pit, mediji sada javljaju da je i 15-godišnja Vivijen odlučila da ubuduće bude samo Džoli.

Ćerka nekadašnjeg para, koja je odnedavno krenula stopama svojih roditelja i ušla u svet umetnosti, radila je kao pomoćnica producenta u mjuziklu "Autsajderi", gde je sarađivala sa svojom majkom, koja je bila producentkinja.

Republika

Foto: Profimedia

 

Kako sada piše People, tinejdžerka je na spisku onih koji su učestvovali u realizaciji predstave navedena samo kao Vivijen Džoli, što znači da je odbacila prezime svog oca.

Nije poznato da je devojčica i zakonski promenila prezime, a predstavnici Anđeline Džoli i Breda Pita nisu odgovorili na pitanja novinara ovim povodom, dodaje pomenuti portal.

Otkako je Anđelina podnela zahtev za razvod, Bred je fokusiran na izgradnju najboljeg mogućeg odnosa s njegovim klincima. Bilo mu je veoma teško. Mnogo puta je bilo perioda kada dugo nije viđao svoju decu - rekao je anonimni izvor tada za People. 

Republika

Foto: Credit: Lumeimages / imageBROKER / Profimedia

 

Izvor je tada dodao da glumcu deca koju je dobio i usvojio s Anđelinom Džoli nedostaju i da veruje da će doći trenutak kada će ponovo imati dobar odnos.

Zahara, Šajlo i Vivijen odlučile da koriste samo majčino prezime, Paks Džoli-Pit svojevremeno izvređao oca na Instagramu.

- Napravio si od života mojih najbližih pakao. Možeš da kažeš sebi i svetu šta god želiš, ali istina će jednog dana izaći na videlo. Srećan Dan očeva, ti je*eno grozno ljudsko biće - poručio je tinejdžer.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading