ALEKS PONOVO OTIŠLA POD NOŽ: Zbog Dejana izvadila usta, a sada ih opet stavila, fanovi UŽASNUTI njenim licem! (FOTO)

Autor:

Zadruga

22.06.2023

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolićeva je pre "Zadruge 6" izvadila biopolimer na nagovor tadašnjeg dečka Dejana Dragojevića, a sada ih ponovo doradila!

ALEKS PONOVO OTIŠLA POD NOŽ: Zbog Dejana izvadila usta, a sada ih opet stavila, fanovi UŽASNUTI njenim licem! (FOTO)

Foto: printscreen/youtube.com

printscreen/youtube.com

Pobednica šeste sezone rijalitija "Zadruge", kontroverzna Aleksandra Nikolić, veoma je aktivna na društvenim mrežama otkako je napusitla imanje u Šimanovcima. Kako je odnela pobedu, Aleks je kući otišla bogatija za 50.000 evra, a još na finalu istakla da novcem planira da pomogne majci i sestri i sredi im stan, te da određeni iznos uloži u privatni biznis.

Kako se šuška, ona želi da otvori salon lepote, a pojedini mediji su preneli i da je odlučila da deo od nagrade pokloni svom dečku i vereniku iz rijalitija, Filipu Caru, budući da zbog kazni koje je imao tokom ove sezone nije izašao sa punim honorarom.

Izgleda da je Aleksandra odlučila da deo osvojenog novca uloži i u svoj izgled, pa se fanovima pohvalila da je bila na remontu.

Naime, Nikolićeva se uslikala u jednoj ordinaciji estetske hirurgije i zahvalila se doktorki koja je osvežila njeno lice, međutim, pojedini korisnici mreža su je napali da je ponovo uradila usne.

"Izvadila usne, da bi ih opet stavila", glasio je jedan od komentara koji je napravio opštu pometnju.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Aleksandra Nikolić izvadila biopolimer

Podsećanja radi, Aleksandra je pre ulaska u šestu sezonu izvadila silikon koji je godinama imala u usnama, a razlika je zaista bila očigleda. U eri "veštačkog" izgleda, Nikolićevu su tada svi podržali u odluci da ponovo ima svoja prirodna usta, a iskreno je govorila o paklu koji je prošla zbog veštačkih materijala na svom licu, mada su i mnogi bili mišljenja da je sve uradila zbog bivšeg dečka, Dejana Dragojevića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
car

22.06.2023 11:48

Izvinite moja djevojka je odron i