OSVANULI NOVI DETALJI POBEDE ALEKS NIKOLIĆ: "Bujanovčanku" upleli u malverzaciju, sada sve ISPLIVALO na videlo!

Autor: P. R:

Zadruga

13.06.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je kristalno jasno!

OSVANULI NOVI DETALJI POBEDE ALEKS NIKOLIĆ: "Bujanovčanku" upleli u malverzaciju, sada sve ISPLIVALO na videlo!

Foto: RTV Pink

Pre samo nekoliko dana, vrata imanja u Šimanovicma zatvorena su do daljnjeg, a kao pobednik poslednja je izašla Aleksandra Nikolić, dok je drugo mesto odlukom publike osvojila Ana Ćurćić.

Milena Kačavenda je, predstavljajući se kao "kuma nacionale", premda nije Anina kuma kako se spekulisalo, bezmalo svakodnevno davala intervjue i držala lajvove na društvenim mrežama, iznoseći pritom brojne informacije koje je Ćurčićeva neke demantovala po napuštanju imanja u Šimanovcima.

Republika

Foto: Republika

MIlena Kačavenda

Međutim, Kačavenda se sada oglasila povodom pobede Anine "ljute suparnice", te istakla da li je po njenom mišljenju Aleksandrina pobeda pravedna, te da li Ćurčićevoj neko "zeznuo" prvo mesto.

- Anino drugo mesto nije mala stvar, ja stvarno ne sumnjam u Aleksandrinu pobedu. Produkcija je vrlo ozbiljna sa tim. Filip Car i ona su dugogodišnji rijaliti igrači i imaju brojne fanove, a Ana je tu bila vrlo kratko. Svima nam je trebalo vremena da se odmorimo nakon završetka šeste sezone, baš je bilo naporno. 16 sati sam provela u štiklama, jedva sam to preživela. Bujanovčanka je patetična, ali je ipak fer pobeda. Ana je moralni pobednik i za mene je prvo mesto. Ona ni sama nije znala kakvu lavovsku borbu je vodila. Deo života zvani "Zadruga" je za mene zauvek završen, i moram malo da se sklonim iz ovoga grada - rekla je ona, prenosi Alo.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

Ana Ćurčić i Aleksandra Nikolić Zadruga 6

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading