SKANDAL! Uhapšen član LEGENDARNE Zvezdine ŠAMPIONSKE generacije iz Barija! Evo i zbog ČEGA!

Autor:

Sport

27.05.2024

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prekršio zakon u svojoj državi.

SKANDAL! Uhapšen član LEGENDARNE Zvezdine ŠAMPIONSKE generacije iz Barija! Evo i zbog ČEGA!

Foto: Starsport

Dragiša Binić i Miodrag Belodedić

Legendarni bivši fudbaler Crvene zvezde, Miodrag Belodedić, našao se u centru pažnje rumunskih medija nakon što je uhapšen pod dejstvom alkohola od strane policije. Ovaj incident dogodio se nakon što je proslavljeni član ekipe crveno-belih iz Barija izašao iz restorana, sa zabave, oko tri sata ujutru.

Belodedić je izjavio da su ga policajci zaustavili neposredno nakon što je napustio restoran, te da su ga pratili i jurili policijskim automobilom sa rotacijom oko 100 metara pre nego što su ga zaustavili.

Nekadašnji ljubimac delija je priznao da je konzumirao dva pića sa prijateljima te večeri, ali je istakao da je alkotest pokazao nivo alkohola u krvi od 0,08, te da je kažnjen oduzimanjem vozačke dozvole na 90 dana. Belodedić je izrazio nezadovoljstvo ovom odlukom, ističući da se osećao sposobnim da vozi, te da je policija nakon zaustavljanja uzela uzorak njegove krvi.

Republika

Foto: Starsport

Miodrag Belodedić

- Rekao sam im da nisam pijan, da mogu da stojim na jednoj nozi. I uzeli su mi vozačku na 90 dana - rekao je Miodrag Belodedić.

Ovaj incident privukao je pažnju javnosti, posebno zbog Belodedićevog statusa kao člana čuvene generacije Crvene zvezde koja je osvojila Kup evropskih šampiona.


Nakon ovog događaja, čuveni "Mile Srbin" je privremeno lišen vozačke dozvole, a njegova izjava o hapšenju pod dejstvom alkohola izazvala je brojne reakcije u javnosti. Ostaje da se vidi kako će se situacija dalje razvijati i da li će bivši fudbaler preduzeti dodatne korake povodom ovog incidenta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Lordan

27.05.2024 13:47

Па,у ствари,ништа страшно.Миле попио чашицу,уловили га,платио казну и иде даље.Чему оволика хистерија?!