STANISLAV O OPTUŽBAMA DA JE NASILNIK! Uzvratio Maji UDARAC javno: Ne želim više da se SRAMOTIM!

Autor:

Zadruga

27.05.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krofak razvezao jezik o skandaloznom odnosu sa Majom Marinković!

Nakon Maje Marinković, na intervju kod voditelja Darka Tanasijevića stigao je Stanislav Krofak Pantera, koji je nešto pre toga raskinuo sa starletom. Maja je Darku otkrila da je Stanislav nasilan i da je lagao da nisu imali odnose, a u nastavku pročitajte šta je on ispričao o njoj:

- Stanislave, šta se desilo sa Majom? - upitao je Darko.

- Pa nastao je karambol jer sam ja rekao da imam komunikaciju sa Aneli. Posle je Uroš provocirao, ona krenula na njega i kao što ja nisam skočio - rekao je Stanislav.

- Što nisi skočio da je odbraniš od Uroša? - upitao je Darko.

- Ona je već stala tu, ja kad sam video ona je već otišla. Onda se okrenula prema meni i krenula da me udari, ja sam nju zadržao. Anđelo kaže: "Nemoj ženu, kao da bih ja hteo nju" - rekao je Stanislav.

- Stanislave, rekla ti je da si je tipovao i da si folirant - rekao je Darko.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Stanislav otvorio dušu Darku

- To je njeno mišljenje. Ja kad sam krenuo sa njon, ona se meni svidela kao osoba. Ja sam video po nekim stavovima da me kanali, pa za izolaciju. Znala je neke stvari koje mi smetaju, a nisu takve. Ona neke stvari iznosi javno sve, ja s njom šta god kažem, ona kaže Đedoviću. Moram tačno razmišljati šta ću reći, ona se odmah okrene prema Anđelu i Đedoviću i kao je l' ste čuli šta je rekao. Ja mislim da moramo imati neku intimu. Ja stavim na vagu stvari i vidim koliko ima lošeg, a koliko dobrog. Nemamo budućnost, ne želim da se sramotim i dovodim se u neku situaciju da imam cirkus - rekao je Stanislav.

- Svašta ste nešto izgovorili jedno drugom, pale su teške reči. Rekla je da si seljak - rekao je Darko.

- Briga me za njeno mišljenje, ja za nju ružnu reč neću reći. To je njen obraz - rekao je Stanislav.

- Ona tvrdi da ti gledaš u Mionu - rekao je Darko.

- Ma daj, Darko, ona tvrdi neke stvari, ja gledam ravno. Ja sam presekao, mislim o sebi, o treningu, zanemarim emocije. Maja je bila moj izbor, ja sam bio s njom i ja sam to tako hteo. Ja sam imao drugačiji doživljaj - rekao je Stanislav.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Stanislav tvrdi da ne gleda Mionu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading