POKUŠALA DA SE UBIJE, ZA ODNOSE UZIMALA NOVAC, POVEZANA SA KAVAČKIM KLANOM: Isplivale sve MRAČNE TAJNE Anđele Đuričić!

Autor:

Zadruga

18.04.2023

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivena istina o životu Anđele Đuričić.

POKUŠALA DA SE UBIJE, ZA ODNOSE UZIMALA NOVAC, POVEZANA SA KAVAČKIM KLANOM: Isplivale sve MRAČNE TAJNE Anđele Đuričić!

Foto: ATAImages/Antonio Ahel

Anđela Đuričić

Anđela Đuričić, frizerka iz Đenovića obrukala je i porodicu i Crnu Goru kada je uplovila u emotivni odnos sa Zvezdanom Slavnićem koji je 13 godina bio u vanbračnoj zajednici sa Anom Ćurčić.

I dok se u prethodnoj sezoni predstavljala kao najmoralnija, najvaspitanija i bezgrešna Anđela, u ovoj sezoni je, mnogi kažu, pokazala svoje pravo lice. Od skidanja pred kamerama, intimnih odnosa usred dana, oralnog zadovoljavanja, do lizanja stopala, mirisanja prdeža i nekupanja, Anđela je postala sinonim za sramotu.

Mesecima unazad isplivavaju tajne iz njenog života, a ono što je javnost saznala zgrozilo je i šokiralo čitavu Srbiju i region.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

Rođaka člana ozloglašenog klana

Najpre se opravdanje za njeno skandalozno ponašanje u rijalitiju našlo u navodima da je rođaka pripadnika kavačkog klana, te da je u spoljnom svetu zaštićena kao beli medved.

- Zvezdan sada žonglira u rijalitiju i igra na više frontova. On ne zna da je Anđela rođaka pripadnika ozloglašenog klana i da ukoliko je bude emotivno povredio može ozbiljno da nadrlja. Ne sviđa im se njegovo ponašanja, a ni ophođenje prema Anđeli otkako je Ana ušla. Može svašta da se desi. Situacija nije nimalo naivna - rekao je izvor za Kurir, koji je otkrio i da je Moka zabrinut za bezbednost svog sina.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić povezana sa ozloglašenim klanom

Slagala za datum rođenja pokojnog brata

Morbidnostima i bizarnostima kada je Anđela u pitanju nema kraja. Naime, ona je 2018. godine ostala bez brata Nikole koji je tragično nastradao, a otkriveno je da je i prošle godine, kao i ove slagala za njegov datum rođenja. Ona je rekla da mu je rođendan 16. marta, dok podaci na umrlici govore drugačije.

Foto: Umrli.me

Umrlica Nikole Đuričića

Poznata kao rasturačica brakova

Nekadašnja rijaliti učesnica Ana Jovanović u jednoj emisiji je raskrinkala Đuričićevu i otkrila da je saznala da je Crnogorka već bila sa oženjenim muškarcima i da joj ovo nije prvi put da rasturi nečiji brak.

- Da, baš uživam. Ona je ubeđivala ljude da je ono što nije, a ja kad sam pričala da se ona folira i da sve što pokazuje je maska, da se razumemo ona bi pokazala isto prošle godine, samo je niko nije hteo. Ona nije bila anđeo, samo je niko nije hteo. Ja sam malo više istraživala o njoj, prošle godine sam pročitala da je pijana dečku lupala kola, kad sam to iskoristila protiv nje, svi su me napali. Ja sam to i od Mateje čula. Oni su me napali jer je ostavila utisak da je fina, morala i poštena. Ona je i napolju bila sa oženjenim muškarcima, ovo njoj nije prvo rasturanje braka. Ja čitam, vidim i čujem, šta mi odgovara prihvatim, mada sad sve što čujem mi odgovara - govorila je Ana.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Anđela Đuričić već rasturala brakove

Bolesno ljubomorna

Anđela se pravdala kako je u životu imala samo dva momka, a onda su se oglasile njene drugarice i poznanici iz Herceg Novog koji su otkrili da se nije pokazala u pravom svetlu i da je poznata po svojoj ljubomori i posesivnom ponašanju.

- Ona je poznata po vezi od skoro godinu i po dana u kojoj je pravila ljubomorne scene, a iste su se prepričavale godinama. Svom tadašnjem partneru nije davala da diše, bolesno je ljubomorna. Znala je sa njim i njegovim najboljim prijateljem da sedi u lokalu a da reč ne progovori, a sve u službi da "nadgleda situaciju". Dečko dugo nije mogao da je se otarasi, a onaj koji jedini uspeo da prekine tu vezu jeste njegov otac. To što se priča da ima čudno ponašanje, da je dosadna i naporna je apsolutna istina - navela je Anđelina drugarica za Kurir.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić pokušala da se ubije

Pokušala da se ubije

Anđela je bila u vezi sa nekoliko godina starijim muškarcem u kog je kako pričaju oni koji je poznaju, bila bolesno zaljubljena, a kada ga je uhvatila u prevari, pokušala je da se ubije.

- U jednog momka je toliko bila zaljubljena da se nije viđala sa svojim prijateljima. Non-stop su bili zajedno, a on je bio nekoliko godina stariji od nje. Jednom prilikom ga je uhvatila u prevari i tada je pokušala da se ubije - rekla je njena drugarica za medije i otkrila jezive detalje:

- Pozvala me je i zamolila da odem sa njom na piće. Izašle smo, a ona se jako napila, cepala je žestinu bez prestanka. Oko jedanaest sati uveče me je odvezla do stana, a nekoliko sati nakon toga me je pozvala njena majka i rekla mi da je Anđela u bolnici, te da se namerno zakucala automobilom u jednu zgradu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić ojadila bivšeg za pare

Bivšeg ojadila za pare

Javnost je uzburkalo i oglašavanje njenog bivšeg dečka koji je izneo sav prljav veš iz njihovog odnosa, između ostalog i da ga je iskoristila za pozamašnu sumu novca.

- Ovo je po prvi put da sam odlučio da se oglasim. Anđela i ja smo se upoznali 2017 godine, kada smo radili spot. Odmah smo ušli u priču, a u međuvremenu smo razmenili brojeve. Nije prošlo ni dva dana, a ona mi šalje poruke, da li sam slobodan. Nisam hteo odmah da joj odgovaram, da ne ispadnem paćenik. Ali sam prihvatio oberučke. Nakon prvog susreta počeli smo intezivno da se družimo svaki dan. Uvek sam bio superiorniji, galantan. Ona je to osetila, i odmah kreće sa prvom pozajmicom. Tražila mi je 300 evra, da ne završi na ulici kao pas. Rekla mi je da joj je jako neprijatno i da mi vraća za nekoliko dana. Mi smo nastavili sa druženjem, izlasci, plaža.. Kad ono, opet mi traži pozajmicu. Dani prolaze, a ona se ne javlja. Javlja se četvrti dan i šalje mi poruku "Izvini molim te sve ću ti objasniti, je l' si u Budvi?" Dolazi ona do Budve, prisno me grli, a ja sam bio iskreno zatečen. Ne mogu reći da mi nije imponovalo. Tad mi je rekla da ima porodične probleme, ali nije želela da detaljnije priča, jer je to njena intima. Sa druge strane u medijima je bez problema pričala o pogibiji pokojnog brata. Što je jako morbidno. Valjda tako završe cure bez zvanja - ispričao je on za beogradske medije.

Foto: instagram.com/andjelaadjuricicc

Filip Car raskrinkao Anđelu Đuričić

Spavala sa muškarcima za novac i jurila matorca po Beogradu

U jednom od brutalnih verbalnih okršaja sa Filipom Carem sa kojim se inače družila u spoljnom svetu, Anđela je stavljena na stub srama kada je Car ušao u crveno i odlučio da je raskrinka i otkrije šta je sve radila i čime se bavila kada je izašla iz pete sezone ''Zadruge.''

- Nećeš mi mafijati ovde, veruj mi. Da mi mafija ku*vetina sa 24 godine, ne može. Nije ona ku*va što se nabila ovde na k****, nego od mnogo ranije. Šta si postala ovde k*rva odjednom, spavala si, pa se okrenula na bok i postala to što jesi? Ne, bila si, samo što je ona namazana ku*va i fina, nije ona kao Anita i Viki koje su tranparentne. Da joj objasnim ja malo, ti si se j***** za pare, da joj kažem sa kim je bila, čiji je auto po Beogradu vozila, u čijoj je kući bila. Fina si cura, a ganjala si matorog po Beogradu, nisi iz rijalitija išla kući u Herceg Novi nego si tražila nas kako bi išla od splava do splava. Samo da je vidim na vratima, sve ću ja da joj kažem - govorio je Car.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading