PREDSEDNIK VUČIĆ POKAZAO DA JE PONOSAN NA SVOJ NAROD: Najlepše na svetu je biti Srbin! (FOTO)

Autor:

Vesti

26.05.2024

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik se oglasio na svom zvaničnom Instagram nalogu.

PREDSEDNIK VUČIĆ POKAZAO DA JE PONOSAN NA SVOJ NAROD: Najlepše na svetu je biti Srbin!  (FOTO)

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na svom Instagram nalogu i istakao da je izuzetno ponosan na svoj narod i da je najlepše na svetu biti Srbin.

Foto: printscreen instagram

 

 

- Ja se ne stidim Srba odakle god da su, već sam izuzetno ponosan na naš narod gde god da živi, jer je najlepše na svetu biti Srbin - istakao je Vučić na svom Instagram nalogu "avucic".

Podsetimo, Vučić će danas u 12 časova biti na predizbornom skupu u Valjevu, a tokom jučerašnjeg dana posetio je grad Čačak.

Tom pilikom lider Srbije je govorio o raznim temama koje su od velikog značaja za Srbiju.

Između ostalog, prema njegovim rečima važno je da ljudi glasaju za listu "Srbija sutra" jer se na taj način glasa za budućnost i za stabilnost zemlje.

"Nije (premijer Mađarske Viktor) Orban pogrešio kada je rekao da se sve polako kreće ka najvećem sukobu u istoriji. Postoji li išta što nam je potrebnije od unutrašnje stabilnosti - ništa. Šta mislite zašto je jedna nemačka fondacija pre neki dan uplatila 40 hiljada evra jednoj opozicionoj listi ovde u Čačku. Zašto oni žele da naša lista ne pobedi u Čačku. Njihov interes je destabilizacija Srbije kako bi Čačak koristili kao grad platformu i za napad na stabilnost u Srbiji", rekao je Vučić.

Poručio je građanima da će imati još predsednika Srbije, ali da nijedan neće govoriti ono što je on govorio u Njujorku.

"Nikada se to više neće dogoditi, to mogu unapred da vam kažem. I onda ćete se setiti svog nekadašnjeg predsednika. Ali ću vam reći jednu stvar. Ja sam to mogao da uradim i mogao da budem hrabar, ne zbog ili ne samo zbog toga što sam lično hrabar, već zato što je iza mene bila Srbija, zato što sam znao da imam vas, zato što sam znao šta čekate i očekujete od mene, zato što sam znao da hoćete Srbiju koja ima obraz, a ne Srbiju koja će da se povlači pred onima kojih hoće da je skrše", izjavio je Vučić.

Kaže da pri pravljenju koalicije nisu pravili kalkulacije, već su hteli ljudima da pokažu da u važnom momentu za Srbiju idu zajedno i da od naroda zatraže da jedinstveno podrži listu "Srbija sutra", bez obzira na ideološka ili politička opredeljenja. Ocenio je da je Srbija u Njujorku uspela da ne ukalja svoj obraz i da je uspela da se suprostavi najmoćnijima u svetu, bez straha.

Naveo je da se projekat Ekspo 2027 ne tiče samo Beograda, već se taj projekat tiče i Sombora, Niša, Čačka, Valjeva, Užica, Novog Sada i drugih gradova. Vučić je poručio da će država ulagati stotine miliona evra u Čačak i druge srpske gradove.

"Ali nam je zato potrebna pobeda 2. juna i zato vas molim da 2. juna izađete na izbore. I posebno hoću da pozovem dame, da pozovem žene, jer one su uvek čuvale Srbiju. One su najodgovornije, one su najjače i beskrajno vam hvala, drage dame, na podršci koju ste nam do sada pružale. Molim vas sve da izađete na izbore 2. juna, da ih pobedimo", pozvao je Vučić.

Dodao je da za listu okupljenu oko SNS Srbija predstavlja sve, zavet, zakletvu, život i poručio je da očekuje ubedljivu pobedu u Čačku.

"Srbiju nikome i ni za šta nećemo dati", zaključio je Vučić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (47)

Loading
Deja

26.05.2024 10:54

Vučić je uvek bio ponosan na svoj narod i uvek i stalno je zastupao interese svog naroda.

Basta

26.05.2024 10:56

Ja volim da kazem, hvala Bogu sti sam Srbin! I ponosan sam kako je oredsesnik Vucic branio nasu Srbiju pred celim svetom!

Dragivoje

26.05.2024 10:57

Srbija se izborila sa jednim od najvećih izazova u modernoj političkoj istoriji

Djofa

26.05.2024 10:58

Ponosni na Srbiju!