PRUCEV SE OGLASIO: Sada je dosta jasnije hoće li Rus napustiti Marakanu

Autor:

Sport

15.04.2023

22:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za Zvezdinog asa je zainteresovan švajcarski velikan.

PRUCEV SE OGLASIO: Sada je dosta jasnije hoće li Rus napustiti Marakanu

Foto: Starsport

Jegor Prucev

Kao bomba je pre nekoliko dana eksplodirala vest da je Bazel zainteresovan za Jegora Pruceva, a potom je i generalni direktor FK Crvena zvezda, gospodin Zvezdan Terzić, izjavio da će Rus ili neki drugi biser napustiti Marakanu na leto.

Tim povodom je izjavu za ruski "Čempionat" dao Jegorov otac Igor.

Ne mogu ništa reći o klubu koji je zainteresovan za Jegora. To je poverljiva informacija. Postoji velika konkurencija u Crvenoj zvezdi, privikao se, fizički je spreman. Trener je počeo da ga pušta u igru, veruje mu. Nadam se da će se u bliskoj budućnosti pokazati, ali za sada je sve samo pozitiva. On igra, to je bitno - rekao je otac Zvezdinog ofanzivnog veziste.

Republika

Foto: Starsport

Jegor Prucev

Nastavio je o budućnosti svog sina.

Morate shvatiti da je Zvezda praktično šampion Srbije. Što znači da imaju učešće u Ligi šampiona. Ako postoji razumevanje da trener računa na njega, to je jedan scenario. Ako stignu ponude, onda ćemo načiniti druge odluke. U momentu je teško predvideti nešto. Postoji interes spolja, ali postoji interes i u tome da se dokaže u Zvezdi. Zavisi sve od njegove pozicije u klubu, zahteva i uslova, od svega - dodao je Prucev senior.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading