RASPLET U PREMIJER LIGI: POZNATO KO IDE U ČEMPIONŠIP! Junajted i Čelsi dobili NEOČEKIVANU priliku! Arsenal spašava SAMO TOTENHEM!

Autor:

Sport

11.05.2024

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzbudljiv dan na "ostrvu"!

RASPLET U PREMIJER LIGI: POZNATO KO IDE U ČEMPIONŠIP! Junajted i Čelsi dobili NEOČEKIVANU priliku! Arsenal spašava SAMO TOTENHEM!

Foto: Tanjug/AP

Detalj sa utakmice Barnlija i Totenhema

Premijer liga: Uzbudljiv vikend i ispali timovi u Čempionšip

Treće kolo pre kraja Premijer lige donelo je mnogo uzbuđenja, a jedno od njih je i potvrda relegacije Šefild junajteda, Barnlija i Lutona, sva tri tima koja su došla iz Čempionšipa. Totenhem je uspeo da savlada Barnli rezultatom 2:1, iako su gosti poveli preko Jakoba Bruna Larsena i na kratko dali svojim navijačima nadu da mogu do čuda. Međutim, kvalitetniji rival je brzo izjednačio i na kraju postigao pobedonosni gol, čime je poslao Kompanijevu četu u niži rang takmičenja.

Teška borba za opstanak

Luton se takođe gotovo sigurno vraća u Čempionšip, nakon što je uspeo da povede protiv Vest Hema, ali nije izdržao pritisak i na kraju izgubio sa 3:1. Ovaj poraz ih je udaljio od opstanka, te je jasno da je misija da se opstane postala nemoguća, budući da Forest ima tri boda više i trenutno igra svoj meč.

Standings provided by Sofascore

Njukasl - Brajton: Neočekivana podela bodova


Meč između Njukasla i Brajtona završen je neočekivanom podelom bodova rezultatom 1:1. Ovo je rezultat koji nije išao u prilog "svrakama", budući da su sada u problemu da bi mogli da ostanu bez Evrope, s obzirom na to da im Čelsi i Mančester junajted sa utakmicom i tri boda manje prete. Razlika je trenutno tri boda, a Plavci imaju tek da odigraju utakmicu sa Forestom.

Trijumfi u gostima

U ovom kolu, trijumfe u gostima upisali su Mančester siti, Kristal Palas i Brentford. "Građani" su došli na korak od titule i sa dva boda više u odnosu na Arsenal potrebno im je da slave protiv Totenhema i Vest Hema ne bi li osvojili još jednu titulu Premijer lige. Ipak, Pep je umeo često da se oklizne protiv "pevaca", pa "tobdžijama" ostaje da se nadaju da to može da se dogodi i sada. Kristal Palas je slavio u Vulverhemptonu rezultatom 3:1, uz majstorije nekih igrača, dok je Brentford ostvario pobedu protiv Bornmuta rezultatom 2:1. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading