ZABIJA NA TERENU, A JOŠ VIŠE VAN NJEGA: As Mančester sitija čeka TREĆE dete sa 23 GODINE!

Autor:

Sport

01.05.2024

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baš ne gubi vreme.

ZABIJA NA TERENU, A JOŠ VIŠE VAN NJEGA: As Mančester sitija čeka TREĆE dete sa 23 GODINE!

Foto: Tanjug/AP

Porodična sreća Fil Fodena

Fil Foden, fudbaler Mančester sitija i reprezentacije Engleske, uskoro će postati otac po treći put, zajedno sa svojom partnerkom Rebekom Kuk. Foden, koji ima 23 godine, prvi put je postao otac sa samo 19 godina, kada je dobio sina Ronija. Sa 22 godine, dobio je ćerkicu Tru, a sada, sa 23, čeka već treće dete sa svojom partnerkom Rebekom.

Uspon fudbalske zvezde

Foden je ove sezone ostvario izvanredne rezultate, postigavši 16 golova i upisavši sedam asistencija na 31 utakmici u Premijer ligi. Njegov uspon na fudbalskoj sceni je impresivan, a mnogi ga smatraju jednim od najboljih igrača u Premijer ligi. Njegova posvećenost i talenat su mu omogućili da postane nezaobilazno ime u fudbalskom svetu.



Podrška sa porodične strane

Iza uspeha mladog fudbalera stoji i snažna podrška porodice. Fodenova partnerka, Rebeka Kuk, takođe je mlada, sa samo 22 godine, ali zajedno čine snažnu porodicu koja se raduje dolasku novog člana. Njihova ljubavna priča i zajednički život privlače pažnju javnosti, a njihova porodična sreća budi simpatije širom sveta.

Budućnost na i van terena

Dok Foden nastavlja da niže uspehe na fudbalskom terenu, njegova porodica raste i donosi mu radost i motivaciju. Sa dvoje male dece i trećim detetom na putu, Foden se suočava sa izazovima očinstva, ali istovremeno ima priliku da doživi neprocenjive trenutke porodične sreće i radosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading