TEODORA DŽEHVEROVIĆ UDARILA NA VILDOZU! Stihovi NOVE PESME neodoljivo podsećaju na Argentinca!

Autor:

Sport

15.05.2024

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Previše je slučajnosti i simbolike.

TEODORA DŽEHVEROVIĆ UDARILA NA VILDOZU! Stihovi NOVE PESME neodoljivo podsećaju na Argentinca!

Foto: Starsport/Instagram/teodoradzehverovic/Ilustracija

Luka Vildoza i Teodora Džehverović

Srpska pevačica Teodora Džehverović nedavno je objavila novi album, a pesma "Čuka" izazvala je veliku pažnju javnosti. Spot za pesmu snimljen je u košarkaškoj dvorani, dodatno naglašavajući vezu između pevačice i sportskog duha.

U medijima se ranije spekulisalo o vezi Teodore Džehverović sa argentinskim košarkašem Lukom Vildozom, dok je ovaj bio član Crvene zvezde. Čak su se pratili na Instagramu, a Teodora je prisustvovala jednom od derbija. Međutim, ni on ni pevačica nikada nisu potvrdili ili demantovali ove glasine. Ipak, dva meseca kasnije, Vildoza je viđen sa srpskom odbojkašicom Milicom Tasić, sa kojom je i danas u vezi.

Tekst Teodorine nove pesme, za koju je muziku napisala Teya Dora, sadrži intrigantne stihove koji se mogu povezati sa ljubavnim trilama iz pevačicinog života. Pesma reflektuje emocije i izazove sa kojima se suočava kroz stihove poput: "Malo si se zaigrao, menjaš me za novi dres, na njemu broj dva, nijedna kao ja, gde god prođem zemljotres. Ona miriše na gеto, ja na skupo, kvalitetno, znam da te iritira, ona želi biti ja, ona mе imitira".

Foto: Instagram printscreen/milicatasic12

Milica Tasić


Ono što je posebno zanimljivo jeste da Milica Tasić nosi broj 2 na dresu, kao što stoji i u stihovima pesme, dok je i Vildoza nosio isti broj dok je igrao za Panatinaikos. Ova simbolika dodatno intrigira javnost i budi znatiželju o mogućim vezama između stvarnosti i umetnosti.

Prema poslednjim informacijama, Teodora Džehverović je u vezi sa slovenačkim košarkašem Maticom Rebecom, koji igra za FMP. Ova nova ljubavna veza dodatno će privući pažnju javnosti i ostaviti prostora za nove spekulacije i tumačenja u vezi sa njenom muzikom i privatnim životom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading