ODUŠEVIĆE VAS JOKIĆEVA FOTOGRAFIJA: Evo kako je NAJBOLJI KOŠARKAŠ SVETA izgledao!

Autor:

Sport

15.05.2024

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čudo prirode!

ODUŠEVIĆE VAS JOKIĆEVA FOTOGRAFIJA: Evo kako je NAJBOLJI KOŠARKAŠ SVETA izgledao!

Foto: www.profimedia.rs

Nakon fantastičnog izdanja u polufinalu Zapada NBA lige, srpski košarkaš Nikola Jokić je još jednom potvrdio svoj izuzetan talenat i dominaciju na terenu. Njegovi Denver Nagetsi su ostvarili važnu pobedu nad Minesotom rezultatom 112:97, čime su preokrenuli rezultat u polufinalnoj seriji Zapada na 3-2 u svoju korist.

Jokić je pre meča dobio MVP priznanje, što je već treći put u njegovoj karijeri da je ovenčan ovom prestižnom titulom. Na terenu je pružio neverovatnu partiju, postigavši 40 poena, uz sedam skokova, 13 asistencija, dve ukradene lopte i bez izgubljene lopte. 

Bilo je sjajnih zakucavanja, ali i neverovatnih dodavanja.

- Ja sam čudo prirode! Zašto da ne pokažem svoje neverovatne atletske sposobnosti - rekao je Jokić.

Nakon ovog meča, Jokić je ušao u istoriju kao jedan od najdominantnijih igrača NBA lige, a njegovo izuzetno umeće na terenu je izazvalo oduševljenje širom sveta. Međunarodna košarkaška federacija (FIBA) se oglasila na Instagramu, objavljujući nekoliko Jokićevih fotografija iz mlađih dana uz opis "Čudo prirode".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FIBA (@fiba)

 


Nikola Jokić je još jednom potvrdio svoj status jednog od najboljih košarkaša današnjice, ostavljajući sportske fanove širom sveta bez daha svojim neverovatnim umećem na terenu. S nestrpljenjem se očekuje njegov naredni nastup, dok navijači sa nestrpljenjem iščekuju da vide kakvo čudo će Jokić sledeće prirediti na parketu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading