BRUTALNA PORUKA SMITA NAKON PORAZA OD ZVEZDE: Košarkaš Partizana ozbiljno zapretio večitom rivalu!

Autor:

Sport

15.05.2024

23:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li crno-beli mogu do izjednačenja u seriji?

BRUTALNA PORUKA SMITA NAKON PORAZA OD ZVEZDE: Košarkaš Partizana ozbiljno zapretio večitom rivalu!

Foto: KK Partizan/X

Košarkaši Partizana doživeli su drugi poraz od Crvene zvezde u finalnoj seriji AdmiralBet ABA lige rezultatom 80:73. Ipak, Džejlin Smit, košarkaš crno-belih, nasmejan je izašao pred novinare i uputio reči vere u preokret. Sa 12 postignutih poena, Smit je bio najefikasniji igrač poraženog tima. Nakon meča, istakao je da ekipi ne preostaje ništa drugo nego da se vrati na domaći teren i pobedi.

- Moramo da se vratimo na domaći teren i pobedimo. To je jedino što možemo da uradimo. Imali smo šanse u obe utakmice, ali naš ritam se slomio. Izgubili smo i idemo kući da vidimo šta možemo da učinimo. Trebalo je možda manje faulova da pravimo. Treba da se igra čvršće, radili smo to koliko smo mogli - istakao je Amerikanac i dodao:

- Utakmica u nedelju će biti kao evroligaška za nas. Navijači će biti tu da nas podrže, spremni smo da im isprašimo gu*ice kod kuće - poručio je Smit.

Crveno-beli će sa velikim motivom ići na megdan Partizanu u Areni i pokušati da pred Grobarima dođu do titule u ABA ligi. Sa druge strane crno-beli brane trofej i zeleće svim silama da na domaćem terenu obezbede majstoricu i odbrane pehar regionalnog takmičenja. Očekuje nas pravi spektakl, a sada je na njima da organizuju mirnu utakmicu koja će proteči bez incidenata.

Eventualna majstorica bi vratila seriju u Pionir (25. maj), budući da je Zvezda u ligaškom delu sezone zauzela prvo mesto na tabeli regionalne lige. Inače, titulu brani Partizan. Crno-beli su ujedno i najtrofejniji klub od osnivanja lige 2001. godine, pošto su jedini u sedam navrata osvojili naslov. Prate ih najljući rivali s Malog Kalemegdana koji imaju šest titula, FMP ima dve, a Cibona, Budućnost, Olimpija, Makabi, Hemofarm i Zadar po jednu.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading