ŠOKANTNO: Nakon derbija napadnuti navijači Crvene zvezde, jedan pretučen!

Autor:

Sport

15.05.2024

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incident posle meča.

ŠOKANTNO: Nakon derbija napadnuti navijači Crvene zvezde, jedan pretučen!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana odigrali su drugi meč finalne serije AdmiralBet ABA lige u Hali Aleksandar Nikolić. Izabranici Janisa Sferopulos pobedili su crno-bele rezultatom 80:73 i poveli 2:0 u seriji. Sada se serija seli u Beograskoj Areni, a naredni okršaj je na programu u nedelju od 20.30. 

Utkamica je prošla bez mirno i bez incidenata, ali to nije bio slučaj nakon iste. Naime, posle meča  došlo je do neugodnog incidenta koji je potresao navijače crveno-belih. Grupa mladića sa fantomkama napala je pristalice crveno-belih koje su izlazile iz hale "Aleksandar Nikolić", ostavljajući jednog navijača pretučenog.

Očekuje se reakcija nadležnih organa i klubova povodom ovog incidenta, a javnost sa nestrpljenjem očekuje saopštenje Crvene zvezde u vezi sa merama koje će preduzeti kako bi se osigurala sigurnost navijača na budućim utakmicama. Ovo će još više podgrejati tenzije za naredni meč koji će se odigrati u Beogradskoj areni.

Navijači Crvene zvezde su reagovali na društvenim mrežama, osuđujući napad i izražavajući zabrinutost zbog sigurnosti navijača na sportskim događajima. Incident je izazvao ogorčenje među pristalicama ovog kluba, dok su istovremeno apelovali na nadležne organe da preduzmu odgovarajuće mere kako bi se sprečili slični događaji u budućnosti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading