SAD JE SVE JASNO: Poznato ko menja Nikolu Topića!

Autor:

Sport

15.05.2024

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sferopulos prelomio.

SAD JE SVE JASNO: Poznato ko menja Nikolu Topića!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana odmeriće snage u okviru druge utakmice finalne serije AdmiralBet ABA lige u hali Aleksandar Nikolić od 19.30. Crveno-beli vode 1:0 u seriji pošto su u prvom meču savladali crno-bele rezultatom 85:82, pa će večeras izabranici Željka Obradovića svim silama pokušati da dođu do izjednačenja.

Tim sa Malog Kalemegdana biće oslabljen za Nikolu Topića koji je ponovo povredio koleno na prošlom susretu. ažalost, za Topića je finalna serija završena, ali umesto njega, u timu će se naći Džavonte Smart. Ova promena u sastavu crveno-belih može imati značajan uticaj na tok utakmice, pa će navijači sa nestrpljenjem pratiti kako će se Smart snaći u ovoj ključnoj utakmici.

Foto: Starsport

 

Sa druge strane u redove Partizana vratio se Savo Drezgić, tako da će Obradović imati igrača u više u rosteru. Ova stabilnost može biti prednost za crno-bele, jer su igrači već upoznati sa taktikom i planom za drugi meč. Navijači Partizana se nadaju da će njihovi omiljeni košarkaši uspeti da izjednače rezultat i odvedu seriju u odlučujuću treću utakmicu.

Očekuje se da će drugi meč finala Admiral Bet ABA lige doneti još veću dozu uzbuđenja i neizvesnosti, a navijači su spremni da pruže podršku svojim timovima u ovoj ključnoj fazi takmičenja. Svi ljubitelji košarke sa nestrpljenjem iščekuju ishod ove utakmice, koja će verovatno biti još jedna u nizu nezaboravnih borbi između dva velika rivala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading