JANIS SFEROPULOS POSLE DERBIJA OTKRIO STANJE TOPIĆA: Evo o kakvoj povredi se radi!

Autor:

Sport

13.05.2024

23:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli vode u seriji!

JANIS SFEROPULOS POSLE DERBIJA OTKRIO STANJE TOPIĆA: Evo o kakvoj povredi se radi!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde poveli su sa 1:0 protiv Partizana u finalnoj seriji AdmiralBet ABA lige, pošto su pobedili večitog rivala pred svojim navijačima rezultatom 85:82.  Tradicija pobeđivanja na domaćem terenu u plej ofu regionalnog takmičenja  se nastavlja - crveno beli su uspešno preskočili prvu prepreku u misiji "povratak na tron"!

Trener tima sa Malog Kalemegdana, Janis Sferopulos je nakon susreta izneo svoje utiske. 

- Želim da čestitam igračima na prvoj pobedi. Videli ste da je ovaj meč bio reklama dva najbolja srpska tima. Ovo je meč ABA lige, ali su ovo dva tima na visokom nivou i ovo je bila interesantna utakmica. Bilo je važno da kada su poveli sa 26:35 da smo odigrali dobru odbranu i da posle toga nismo mnogo gubili. To je derbi, to su plej-of utakmice. Video sam sjajan karakter, napravili su teške koševe u napadu. Poslednjih šest minuta su rivali poentirali uglavnom sa penala, detalji su završili na našoj strani. Samo je 1:0, moramo da brzo zaboravimo ovaj meč. Pre nego što završim, hoću da se zahvalim navijačima koji su nas bodrili. Ne razumem jezik, verujem da je bilo psovki, ali ništa nisu ubacivali na teren i mislim da je to jako važan. Zato im čestitam što nisu bacili na parket. Pomogli su nam glasovima da pobedimo - naveo je Grk i nastavio:

- Kada ovako pobedite, uvek je prvi meč teži za domaći tim. Imate prednost domaćeg terena i pritisak da pobedite. Zato smo počeli malo nervoznije. Nama je važno za naredni meč da ispravimo i popravimo neke delove naše igre koji nisu bili dobri, da nemamo te male momente dekoncentracije. Tako je kako je, pripremamo meč sada i moraćemo da budemo spremni - rekao je strateg crveno-belih.

Janis je potom otkrio stanje Nikole Topića.

- Nikola je imao problema sa istim kolenom, ići će na magnetnu rezonancu sutra i videćemo kakva je situacija - jasan je grčki stručnjak.

Na kraju je uporedio atmosferu u Pioniru i Beogradskoj areni.

- Obe dvorane kada su pune naših navijača, lepo je. Ovde je atmosfera prirodnija. Naravno večeras je bila sjajna i to je najvažnije - zaključio je Sferopulos.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading