NAVIJAČI ZVEZDE PECNULI NANELIJA: Košarkaš Partizana im odgovorio na brutalan način!

Autor:

Sport

13.05.2024

20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vruća atmosfera u Pioniru.

NAVIJAČI ZVEZDE PECNULI NANELIJA: Košarkaš Partizana im odgovorio na brutalan način!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana započinju finalnu seriju AdmiralBet ABA lige od 20.30 u hali Aleksandar Nikolić. Tim sa Malog Kalemegdana odlučio je da svoje domaćinstvo prebaci u popularnom Pioniru gde će odigrati prve dve utakmice. Pred crno-belima je veoma težak zadatak, a to je da ostvare pozvitivan rezultat na gostujućem terenu gde će ih čekati pakao.

Jedan od trenutaka koji je posebno privukao pažnju jeste sukob između navijača Zvezde i igrača Partizana, Džejmsa Nanelija. Dok je Naneli bio zagrejan za meč, navijači Zvezde su mu uputili gestikulacije, na šta je on odgovorio na svoj prepoznatljiv način. Stavivši prst na slušalice, Naneli je pokazao gest prema navijačima, a potom im uputio znak palca nagore pre nego što je napustio teren. Ovaj incident samo je dodatno ugrejao već vrelu atmosferu u dvorani.

Očekivanja su bila visoka kako među navijačima, tako i među stručnjacima. S obzirom na trenutnu formu i poziciju na tabeli, oba tima su bila odlučna da ostvare pobedu i nastave pohod ka trofeju. 

Obe ekipe su ostvarile zapažene rezultate u polufinalu, gde je tim sa Malog Kalemegdana  pobedilo Megu rezultatom 2:0, dok je četa Željka Obradovića bila uspešnija od Budućnosti sa 2:1 u pobedama. Takođe, pred ovaj susret se dosta zakuvala atmosfera od strane oba tabora, koji su oglašavali saopštenjima, ali i od strane ABA lige, koja je uputila prozivke na račun crveno-belih. To je sve dodatno podgrejalo tenizije uoči ove utakmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading