SA VELIKIM NESTRPLJENJEM IŠČEKUJU OKRŠAJ SA PARIZANOM: Evo gde se nalaze čelnici Zvezde pred derbi!

Autor:

Sport

13.05.2024

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očeuke nas spektakl.

SA VELIKIM NESTRPLJENJEM IŠČEKUJU OKRŠAJ SA PARIZANOM: Evo gde se nalaze čelnici Zvezde pred derbi!

Foto: Republika.rs

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana započinju finalnu seriju AdmiralBet ABA lige od 20.30 u hali Aleksandar Nikolić. Tim sa Malog Kalemegdana odlučio je da svoje domaćinstvo prebaci u popularnom Pioniru gde će odigrati prve dve utakmice. Pred crno-belima je veoma težak zadatak, a to je da ostvare pozvitivan rezultat na gostujućem terenu gde će ih čekati pakao.

Svi željno iščekuju ovaj okršaj pa tako i čenici Zvezde, Nebojša Čović i Željko Drčelić. Naime, predsednik tima sa Malog Kalemegdana i njegov naslednik nalaze se u kafiću kod Hale Pionir, odakle ćese uputiti direktno na utakmicu i bodriti crveno-bele u velikom finalu. Sa njima nalazi i Nemanja Vasiljević. 

Foto: Republika.rs

 

Obe ekipe su ostvarile zapažene rezultate u polufinalu, gde je tim sa Malog Kalemegdana  pobedilo Megu rezultatom 2:0, dok je četa Željka Obradovića bila uspešnija od Budućnosti sa 2:1 u pobedama. Takođe, pred ovaj susret se dosta zakuvala atmosfera od strane oba tabora, koji su oglašavali saopštenjima, ali i od strane ABA lige, koja je uputila prozivke na račun crveno-belih. To je sve dodatno podgrejalo tenizije uoči ove utakmice.

Kladionice su već iznele svoje prognoze i kvote za nadolazeće finale. Crvena zvezda se ističe kao favorit u prvom meču sa kvotom od 1.52, dok je kvota na Partizan 2.50. Interesantno je da je kvota da će meč otići u produžetke visoka - 14.00. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading