DUŠICA JAKOVLJEVIĆ GRCALA U SUZAMA ZBOG PORUKE MILICE MITROVIĆ: Niko nije znao šta se dešavalo tokom pregovora za njen POVRATAK na Pink!

Autor:

Zadruga

22.05.2024

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušica Jakovljević je ogolila dušu i otkrila sve detalje o povratku na Pink.

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ GRCALA U SUZAMA ZBOG PORUKE MILICE MITROVIĆ: Niko nije znao šta se dešavalo tokom pregovora za njen POVRATAK na Pink!

Foto: e-stock, pink/screenshot

Veliki povratak voditeljke Dušice Jakovljević obeležila je nova emisija ponedeljkom u 22 sata na Pink televiziji, a gledaoci su je uspeli i rasplakati prilikom njenog dolaska u studio. Sada je gostovala u jednom podkastu na Jutjub kanalu Pinka, gde je otkrila šta joj je Milica Mitrović poručila, prilikom pregovora za povratak na ovu televiziju, koja je njena druga kuća, što je i sama priznala.

- Svi su ljudi, ali malo ko je čovek. Znaš šta mi je Milica rekla? Imaš sreće, pa te toliko volim... Pink su ljudi koji me nikada nisu i neće izdati - priznala je Dušica Jakovljević kroz suze.

Dušica Jakovljević, popularna televizijska voditeljka, stekla je veliku popularnost svojim šarmom, harizmom i profesionalnim pristupom poslu. Karijeru je gradila vodeći brojne popularne emisije, a njena autentičnost i toplina osvojili su publiku širom regiona.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dušica Jakovljević

 

Njeno prvo gostovanje na Pinku pratio je i kolega voditelj Milan Milošević, koji je odlučio da joj se javno obrati i pruži podršku putem svog profila na društvenoj mreži Instagram. Milan je uslikao Dušicu i uz to dodao poruku koja sve govori.

- Dobrodošla kući - glasile su reči koje joj je voditelj Elite javno uputio. 

Inače, tokom gostovanja na Pinku Dušica je sve vreme bila na ivici suza. 

- Ja sam uvek ostala... Ne bih da se vraćam, nisam ponosna na to... Možda u nekim nastupima, prosto nije trebalo tako da nastupim prema ljudima sa kojima sam jela koru hleba deset godina. Ja nisam bila spremna i zatvorila sam se za razgovor. Mislim da je mene u životu Bog voleo više, nego što sam ja sebe volela. Nije ni čudo što se u poslednjoj nedelji vaskršnjeg posta ja vraćam na Pink. Milica i Željko su pokazali šta znači u ovoj nedelji i kako izgleda zaista šta je oprost, da svi imamo pravo na greške, pokajanje, na kraju krajeva da smo priznali sve... - bila je Dušica na ivici suza. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Macha

22.05.2024 20:22

Neverovatno iritantna osoba! Taman sam pocela da gledam eltu ali zbog nje prestajem!

Ala

22.05.2024 21:07

Seratora i prodanih dusa!

Vojvotkinja Tolstoj

23.05.2024 14:40

Ajde Dušice, dosadna si : makni te tolike tetovaže ( to NE liči ni jednoj ženi : liči samo budalama) ; a i NE oblači se više kao starleta, dosta je, šta ti više nije jasno ... A kod njih (Pink) si uspela da se "ufuraš", gde ćeš drugde, NE uklapaš se više nigde - dobro je da su te uopšte vratili !! I ćuti tu više !